FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

El vrea să o cumpere pe Dinamo? Fostul boss al lui Standard Liege a venit în București » Reacția lui Mircea Rednic pentru GSP.ro

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 21:44

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, încearcă să ajute clubul să iasă din criza financiară și ar vrea să aducă investitori din Belgia. 

Un prieten bun de-ai lui Mircea Rednic, Robert Lesman, a venit în România, iar Fanatik scrie că ar urma să discute de principiu și despre o eventuală ofertă pentru Dinamo

robert lesman

Robert Lesman a fost conducător la Standard până în 2003, timp în care l-a cunoscut pe Mircea Rednic, și mai are 15% din acțiunile clubului.  

REDNIC NEAGĂ

Contactat telefonic pentru a comenta prezența lui Lesman la București, Mircea Rednic s-a mulțumit să spună doar că afaceristul e în vizită în România. Belgianul are mai multe afaceri la noi în țară. 

„Am avut multe discuții, am fost întrebat despre Dinamo. O persoană cu care mă cunosc foarte bine tocmai a cumpărat un club din Belgia. E o formație din liga a doua, o echipă cu nume. Persoana asta a plătit 3 sau 4 milioane de euro ca să preia clubul, deci nu a ajuns la sumele de care ar fi nevoie la Dinamo, asta e adevărat. Dar e interesată să investească și într-un club din România” Mircea Rednic pentru Gazeta Sporturilor, pe 23 ianuarie

 Citește și: 

„Internaționale” Dinamo poate bate un record la reluarea Ligii 1! Ce echipă de start poate alinia Rednic cu Poli Iași

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
balauru48
balauru48  •  31 Ianuarie 2019, 18:24
Postat de ge3orge3 pe 31 Ianuarie 2019, 00:00

cu cateva sute de mii..cumpara clubul..

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  31 Ianuarie 2019, 03:24
Postat de sala_dalles pe 30 Ianuarie 2019, 23:26

Va investii citeva sute de mii .

cu cateva sute de mii dar tot mai bine administrata decat negoita, neagoita nici sutele alea de mii nu le da, iar acest Lesman a castigat titluri cu Standard, deci dadea bani, te asigur ca nu sunt cateva mii de euro !!!

soccerescu
soccerescu  •  31 Ianuarie 2019, 00:10
Postat de ge3orge3 pe 31 Ianuarie 2019, 00:00

cu cateva sute de mii..cumpara clubul..

Lejer, am auzit că duminică scoate Nicolae palmaresul pe tarabă, în Obor. Cine vrea să aibă culori, le ia pe degeaba, nu ca la alții, prin procese grele. Vrei Dinamo, dai în bila cu nr 11, pe cant, cu efect. Imposibil să nu-ți iasă gaura neagră la suprafață!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close