FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Eliminările îi vin de hac lui Filip: "Își pierde locul de titular! Olteanu îi va pune mari probleme"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 18:07

De la reînceperea campionatului, Steliano Filip a avut evoluții inconstante și a încasat două cartonașe roșii, unul cu Astra și unul cu Steaua.

Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre evoluțiile lui Filip și crede că în scurt timp acesta își va pierde locul în fața lui Vlad Olteanu, 19 ani, dacă va continua să fie eliminat.

"Din ce am văzut eu, în câteva luni, Olteanu îi va pune mari probleme. Eu asta am văzut. Rednic nu-l transfera pe Olteanu dacă nu îi dădea șansa să joace și nu vedea că are valoare.

Filip este bun, dar se enervează mult. Dacă nu își vede de treaba lui, își poate pierde locul de titular. Acum, Rednic îi tratează egal pe Filip și Olteanu, pentru că Olteanu a mai jucat câteva meciuri. Înainte, Olteanu era jucător venit din Liga a 2-a și nu era văzut cu șanse de a fi titular", a spus Andone la DolceSport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
daculliber
daculliber  •  10 Martie 2016, 20:44

Nu cred ca Filip e in pericol, mai ales dupa dezastrul de la Chiajna, unde toata apararea dinamovista a fost praf...Greu de inteles obsesia lui Rednic pt feroezul Leo(ca nu-mi bat capul cu numele de familie), un baiat care nu are nicio treaba cu fotbalul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează