FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Emeghara, out!

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2007 00:00

Fundasul Stelei, Yfeany Emeghara, e iesit din calcule pentru meciul cu Zaglebie, iar Hagi are nu mai putin de 6 indisponibili

Desi are un lot destul de numeros, Hagi nu a scapat de bataile de cap, din cauza accidentarilor. In acest moment, are nu mai putin de 6 indisponibili, plus doi jucatori care abia si-au revenit. Emeghara a suferit o leziune musculara la un antrenament in urma cu doua zile si va trebui sa stea aproximativ doua saptamini!

Copilul minune din Ghencea, Razvan Ochirosii, are o problema similara, intindere, si va face doar fizioterapie aproximativ 14 zile. Pe linga cei doi, Hagi nu se poate baza nici pe Ghionea, Vali Badea si Cristocea, accidentati de mai multa vreme.

In schimb, Victoras Iacob, sosit in tara dupa controlul efectuat la genunchi, e apt din punct de vedere medical, insa nu e pus la punct la capitolul acumularilor fizice. Alti doi jucatori care sint putin in urma cu pregatirea, Golanski si Ovidiu Petre, vor intra insa in cartile lui Hagi pentru partida cu Zaglebie.

4 goluri a marcat Zaglebie in primele doua meciuri oficiale din acest sezon

"Cu Zaglebie avem o sansa in plus pentru ca jucam primul meci in deplasare si sper sa venim cu un rezultat foarte bun. Apoi, ce o vrea Dumnezeu!"
Banel Nicolita

"Meci de lupta"
Jucatorii Stelei spun ca in Polonia ii va astepta un meci greu, dar nici nu se gindesc sa plece fara victorie. "Cu Zaglebie va fi un meci de lupta, e o echipa puternica, dar important e sa marcam in deplasare si sa nu pierdem", a spus Zaharia, care a fost completat de Nesu:"Speram sa cistigam si la Lubin".

De luni, in Polonia
Delegatia ros-albastrilor va pleca in cursul diminetii de luni in Polonia, unde marti seara, cu incepere de la ora 21:45, stelistii vor sustine partida tur din preliminariile Ligii Campionilor impotriva celor de la Zaglebie. Dica si compania vor locui la hotelul "Qubus" din Legnica, localitate situata la circa 20 km de Lubin. Bucurestenii vor pleca imediat dupa meci la Constanta, unde vor sta pina la partida cu Farul, programata simbata seara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează