FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Emoții pentru Contra cu unul dintre cei mai buni jucători » Motivul pentru care a ratat naționala: "Era periculos"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 18:43

Jaime Penedo a ratat meciul naționalei sale cu Mexic (0-1), întrucât panamezul s-a recuperat la București după o accidentare la tendonul femural drept.

Portarul titular al dinamoviștilor speră să fie gata la timp pentru proxima partidă a roș-albilor din campionat, pe 11 septembrie, cu ACS Poli Timișoara:

"Mă simt bine, a fost o perioadă în care am fost superîncărcat, de aceea a trebuit să mă tratez. Nu mai puteam amâna, ar fi fost periculos".

Dinamo - Poli Timișoara este luni, 11 septembrie, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează