FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CFR 1-5

Costel Enache, după umilința cu CFR: "Iau în calcul demsia"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 23:32

Costel Enache a fost foarte supărat după înfrângerea echipei sale cu CFR Cluj, scor 1-5. Tehnicianul recunoaște că ia în calcul o demisie și anunță  revenirea lui Cornel Șfaițer, fostul președinte, la club. 

"Obiectivul nostru e de a fi utili la locul de muncă în jobul nostru. Cât timp mă simt util în acest colectiv voi spune că merg înainte, dar știm că așa e cultura fotbalului românesc. Decizia asta nu o iau eu, ci conducerea. Unele declicuri pot ajuta echipele.

Eu am o demisie scrisă în alb. Sub nicio formă nu va fi un conflict financiar și profesional dacă se va pune problema de așa ceva. Aici se comunică foarte mult. Iau în calcul și o demisie pentru a face acel declic de care e nevoie", a zis Costel Enache la Look.

...despre revenirea lui Cornel Șfaițer: "Cornel a venit la vestiar după meci să îi îmbărbăteze pe jucători. El e mereu aproape de echipă, s-a interesat de starea de spirit a băieților. Mai departe nu cred că vă pot spune eu mai multe". 

...despre meciul cu CFR: "E o seară dureroasă. Mă simt stingher. O să îmi fac un review la tot ce s-a întâmplat. Mi-au trecut nenumărate gânduri prin minte. Am pierde timpul degeaba să spun ce tâmpenii îmi trec mie prin cap. M-am uitat și pe statistică, am căutat și în pauză să găsesc momentele importante ale jocului. Fotbalul e ciudat, uitați ce context avem, au avut 4 șuturi pe poartă și 5 goluri.

CFR a beneficiat de un context ideal la acest meci. Noi am ratat, am avut două bare, în schimb lor le-au intrat toate. Am fost naivi azi. E o lecție dură, care ne va rămâne mult timp în minte".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  04 Noiembrie 2018, 11:01

Acest antrenor "ia in calcul demisia" de vreo cinci etape dar. din pacate, nu si-o da ci face numai... vocalize!

ray51
ray51  •  04 Noiembrie 2018, 08:55

D-le Enache esti un tip cu mult bun simt... Mai trebuie aratat si cate un 'bici' din cand in cand. Nu uita ca suntem ... romani; imi cer scuze pt aceasta zicere.!

166519390404871
Cristian Gherasim  •  04 Noiembrie 2018, 08:17

Problema nu e ca am luat 5-1 de la Cluj.Surprinde faptul ca sunt meciuri in care jucam haotic ,fara idee de joc.Suntem obligati sa improvizam de etape bune,mai ales pe postul de fundas stanga ,in timp ce botosaneanul nostru Acsinte sta liber de contract .Sa nu mai vorbim ca-n vara au plecat 12 jucatori.Nu cred ca Enache isi da demisia,dar sincer gandidu-ma la alternative mai bine cu el.Noi sigur ne vom busi in Leo sau unul care n-a mai antrenat in Liga 1.In timp ce Hermanstatdt isi poate permite un Miriuta,Chiajna un Munteanu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează