FOTBAL  »  Superliga  »  CLONE

"Epidemie" de clone în fotbalul românesc! Echipele "modificate" se înmulțesc după apariția CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 09:07

FC Steaua ar putea juca la un moment dat contra CSA Steaua, după ce echipa Armatei a anunțat că de la anul va începe în Liga a 4-a.

Fiecare stelist vechi are dreptul să creadă că una dintre ele e originală. Nu e un caz unic în România. Există trei Poli Timișoara (ASU, ACS și Poli a lui Marian Iancu), trei Rapid (AFC, Mișcarea Feroviară și echipa de la Tribunal), trei Dinamo (CS, FC și Dinamo Badea).

La Rapid și la Timișoara, câte un club cu acest nume se află în proces de faliment. Situația s-a mai complicat recent și la Dinamo, unde Nicolae Badea a pretins exclusivitate asupra drepturilor comerciale care derivă din marca Dinamo București.

Măcar pentru moment, "câinii" au rămas pe tricourile jucătorilor lui Negoiță. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  14 Decembrie 2016, 23:29
Postat de blue_aztec pe 14 Decembrie 2016, 14:10

Tu crezi ca prima aceea de Craciun de la Jiji, vine pe de-a moca... Eu nu tin cu Steaua, dar daca o instanta de judecata a stabilit ca Jiji numai are nimic, nici palmares, nici marca, nimic...poate ar trebuii sa te intrebi de ce crezi ca este sustinut atat de tare de o parte din jurnalisti. Asa pe ochi frumosi? Cam ce fel de jurnalist sare peste o hotare a unui tribunal si sustine ca albul este negru incercand sa maipuleze o parte din public? Este regretabil pentru o parte din jurnalistii de la GSP ce isi fac treaba si care se vad etichetati tocmai pentru ca articolele nu sunt semnate si astfel sunt pusi toti in aceeasi oala.

Fugi la şcoală!După ce înveți cum e cu gramatica, cu puțină logică poate postezi şi tu ceva inteligibil...

bigdeal
bigdeal  •  14 Decembrie 2016, 16:56

I-a atins pe rinamovisti articolul asta:)))

zecs93
zecs93  •  14 Decembrie 2016, 16:46

ce ***, exista la Dinamo doar 2 mari echipe ( FC Dinamo Bucuresti si CS DINAMO care e in liga 5) ce Dinamo Badea ??? unde e echipa asta cu numele asta ??? in ce liga ??? *** multi la gsp !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează