FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - GAZ METAN 1-0

Eric a terminat meciul nervos: "Arbitrul ne-a stricat jocul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 20:05

Eric a fost foarte nervos la finalul meciului pierdut de Gaz Metan pe terenul lui ACS Poli Timișoara, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat cu două minute înainte de final.

"Arbitrul (n.r. Marius Avram) a stricat meciul încă o dată. Dacă ne dădea 11 metri altul putea fi rezultatul. Mergem înainte acum. Azi e al treilea meci fără victorie acasă. Aveam o șansă acum să fim iar pe primul loc. E frustrant că acest arbitru e arbitru FIFA. Ne-a stricat jocul. Scrie FIFA pe acest arbitru, strică tot campionatul. Un egal era echitabil.

Acum facem 5 ore până acasă și avem timp să ne gândim. Dacă vom termina pe primul loc mulți dintre noi am putea prinde o echipă mai bună. Obiectivul nostru e primul loc în play-out", a declarat Eric la TV Dolce Sport.

"Ei au avut ocazii din cauza greșelilor noastre pe care le repetăm de câteva etape. Doar norocul a făcut să nu primim gol până la pauză. Din păcate, e frustrant să iei gol în ultimul minut. Ne mai trebuie vreo 4-5 puncte să fim siguri că am scăpat de retrogradare" Cristi Pustai

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  21 Aprilie 2017, 07:28

***!Ai făcut un meci MAGISTRAL etapa trecuta ,acum ai fost ZERO iar la faza respectiva te-ai aruncat ca în ...bazin!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brandremist
brandremist  •  20 Aprilie 2017, 21:16

De parcă ăsta e singurul meci pe care Avram l-a stricat! Arbitrajul cu Botoșani a fost la fel de mârșav și mizerabil, dar s-a gândit cineva să sancționeze piticul inutil? Nu i s-a întâmplat nimic. "Arbitrează" nestingherit mai departe.

superdaniel72
superdaniel72  •  20 Aprilie 2017, 20:43

eric asta ar trebui sa arate mai mult fotbal. pina atunci e umflat de muschi,burta, presa si prostie.... Dupa meciul cu Craiova , merita suspendat 10 etape...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează