FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-1

Eric îl contrează pe Pustai: "Cum adică m-a cântărit?" + Ce se va întâmpla dacă nu va merge în play-off: "Avem primă, dacă nu ciuciu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 23:02

Cristi Pustai a anunțat după meciul dintre Gaz Metan și Steaua, scor 1-1, că l-a readus la prima echipă pe Eric după ce l-a urcat pe cântar să vadă dacă a slăbit. Brazilianul l-a contrazis însă după joc pe antrenorul său.

"Nu știu ce tot speculează lumea că am făcut cură de slăbire. Pentru mine e important că am revenit. Din minutul 69 am avut cârcei, am tras de mine, dar în minutul 85 n-am mai putut și de aceea am cerut schimbare. Eu fac ceea ce cere antrenorul. Sunt supărat că n-am câștigat azi. Am dominat Steaua sau FCSB. N-am avut noroc.

Cum adică m-am cântărit eu înaintea meciului? Întrebați-l pe Pustai dacă m-am cântărit. Eu merg înainte, dar nu știu ce v-a spus el. N-am ce să mai comentez", a declarat Eric la TV Dolce Sport.

Brazilianul susține că echipa sa are primă doar dacă se califică în play-off: "Trebuie să ne calificăm în play-off și să câștigăm meciul cu Craiova. Nu e nicio tensiune între mine și antrenor. Dacă dânsul a crezut că trebuie să merg la echipa a doua eu m-am conformat. Avem primă dacă prindem play-off, dacă nu ciuciu".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1650189735229298
Curilianu Liviu  •  27 Februarie 2017, 01:29

Dinamo e intre primele 6,daca nu se incurca la Pandurii.Cred ca bataia pt un loc o sa fie intre Gaz si Craiova.

becalidinamovit
becalidinamovit  •  27 Februarie 2017, 00:02

dinamo daca bate la pandurii e 100la 100 i play off ..dinamo sta la mana ei ..indiferent de ce rezultate se inregistreaza maine sau in ultima etapa ..poate conteaza pt locul care il ocupa ,4-5 ..locul 6 e asigurat daca bate pe pandurii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close