FOTBAL  »  Superliga  »  RADIO.GSP.RO

Eric la Radio GSP: ”Nu există nici o ofertă momentan, mă bucur că voi juca în Europa cu Gaz Metan”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 11:31

Eric de Oliveira, golgeterul celor de la Gaz Metan Mediaş, a vorbit în exclusivitate la Radio GSP despre participarea echipei sale în Europa League, chiar din Brazilia, acolo unde s-a dus împreună cu familia sa pentru o mică vancaţă

Click AICI pentru a asculta Radio GSP!

”N-am primit telefon de la nimeni momentan. Din România a fost o ofertă doar de la U Cluj. Sînt foarte bucuros că vom juca în Europa League. E un vis pentru noi care devine realitate. Păcat de Timişoara, e ciudat că s-a întîmplat aşa. Pe 13 iunie mă întorc la Mediaş”, a spus Eric de Oliveira la Radio GSP.

Acesta a vorbit şi despre partida dintre Brazilia şi România ce va avea loc miercuri dimineaţă, de la ora 3:50, în direct pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO şi comentat la Radio GSP: ”Lumea n-a fost mulţumită de evoluţia Braziliei cu Olanda, au fluierat echipa. Sînt convins însă că meciul cu România va fi spectaculos. Nu mai sînt bilete, oricum eu rămîn în Rio, dar o să mă uit la televizor. Este spectaculos ce se întîmplă aici înaintea acestui meci! Toată lumea îşi doreşte să vadă şi să asite la ultimul meci al lui Ronaldo de la echipa naţională. A fost un interes major, e greu să mai găseşti bilete chiar şi la bijniţari”.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
hcoco
hcoco  •  09 Iunie 2011, 09:05

Eric parca spuneai ca in sezonul urmator vei pleca 100% de la Medias deoarece vrei sa joci la o echipa mare!La noi asta se numeste nesimtire si cei care pina acum te-au aplaudat in viitor s-ar putea sa te fluiere deoarece fara sprijinul si ajutorul colegilor de echipa(ei te-au facut mare) nu esti o valoare deosebita si care nu poate fi inlocuita asa ca ATENTIE.....

gazistu
gazistu  •  08 Iunie 2011, 14:43

acum vrei la medias eric? iti place mediasul acum? parca tot voiai sa pleci? acum ca jucam in EL iti place?

xstream
xstream  •  06 Iunie 2011, 23:02

vancata xD invatati mai sa scrieti :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close