FOTBAL  »  LIGA 1  »  GAZ METAN MEDIAŞ - MTK BUDAPESTA 3-2

Eric: "Nu am nimic de demonstrat nimănui, vreau doar fiu în formă şi să jucăm în Europa League"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 17:40

Eric de Oliveira speră să-şi ajute echipa să joace în viitorul sezon al Europa League. Brazilianul promite să revină la forma foarte bună cu care i-a obişnuit pe medieşeni.

"Mă bucur că am reuşit încă o dată să marchez, am avut o perioadă de pauză, încerc să revin la forma avută în tur, vreau să găsesc forma perfectă, să ajut echipa să atingă obiectivul. Mai e pînă să ajung la forma fizică a colegilor mei, am început să mă antrenez tare.

Am luat o decizie, aceea de a mă întoarce la Mediaş, pentru a fi alături de soţia şi copilul meu, e mai bine că m-am întors. Vreau să-mi văd de treabă pînă la finalul turului, apoi vom vedea. Şefii de la club m-au înţeles, ştiu ce am vrut să fac. Viaţa de fotbalist e scurtă, dacă nu adunăm bani acum, mai tîrziu rămîi fără. Mă bucur că am fost reprimit cu braţele deschise aici de către toată lumea. Sper să ajungem între primele 8 în clasament sau chiar să ajungem în Europa League.

Rămîne între mine şi conducere treaba cu amenda de 5.000 de euro. Cineva mi-a zis că cel mai uşor e să ajungi cel mai bun, cel mai greu e să te menţii. Eu încerc să mă pregătesc cel mai bine, nu am nimic de demonstrat nimănui, lumea ştie cum joc", a spus Eric la GSP TV.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (3)
kosmyn93
kosmyn93  •  07 Februarie 2011, 18:39

ce aveti ma cu omul',i-i dati voi de mancare sau i-i cresteti copilul?,omul vrea doar sa castige mai mult,care-i problema voastra?

assf
assf  •  07 Februarie 2011, 18:17

ai demonstrat ..stai linistit.ai un caracter de 2 lei.de un timp numa figurile`s de tine ...numa freze si fitze ..

paulirimia
paulirimia  •  07 Februarie 2011, 17:55

Ai fi avut de demonstrat ca ai bunsimt,dar vorba ta ..............nesimtitule

Vezi toate comentariile (3)
Comentează