FOTBAL  »  Superliga  »  FC TIMIŞOARA-GAZ METAN, SÎMBĂTĂ, 19:00, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO

Eric şi-a revenit şi va juca împotriva lui Poli

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 15:32

Brazilianul Eric de Oliveira a acuzat probleme musculare în ultimele zile, dar şi-a anunţat antrenorul că vrea să fie în teren contra Timişoarei

Revenit forţat la Mediaş după escapada la Karpaty Liov, brazilianul Eric de Oliveira şi-a depăşit limitele în pregătiri şi acuză dureri musculare. Jucătorul nu s-a putut pregăti la capacitate maximă în ultimele zile, dar antrenorul Cristian Pustai a dat asigurări azi că "Balaurul" va fi în teren în meciul cu Poli.

"Ieri am fost la consfăturiea antrenorilor de la Bucureşti şi m-a sunat chiar şi acolo, să-mi spună că vrea să joace. Aşa că, va fi în teren cu Timişoara. Vom vedea cu ce rezultate", a spus tehnicianul Mediaşului. "A fost o contractură musculară, iar rezultatul testului RMN nu a indicat probleme deosebite", a adăugat Pustai. De mîine, Eric de Oliveira va intra în programul normal de pregătire.

Vizat de Timişoara

Golgeter al Mediaşului cu 9 reuşite, Eric a fost la un pas de Poli în sezonul trecut, cînd pe banca bănăţenilor se afla Ioan Ovidiu Sabău. Transferul nu s-a perfectat însă, iar brazilianul s-a răzbunat crunt pe bănăţeni. În mai anul trecut, Mediaşul a cîştigat cu 2-0 pe "Dan Păltinişanu", rezultat care i-a scos definitiv pe timişoreni din lupta pentru titlu. Ambele goluri au fost marcate de Eric. În tur, "Balaurul" a marcat din nou de două ori, în egalul, 2-2, de la Sibiu. "Vreau să îmi arăt valoarea şi în retur. Din vară, poate vom discuta despre un posibil transfer al meu la o altă echipă. Pînă atunci, voi da totul", şi-a anunţat planurile pentru retur brazilianul mediaşului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează