FOTBAL  »  LIGA 1  »  LUI ERIKSSON ÎI PLAC ROMÂNII

Eriksson ne laudă: "Fotbalul românesc a produs mereu fotbalişti buni"

Eriksson e impresionat de potenţialul fotbalistic al românilor
Eriksson e impresionat de potenţialul fotbalistic al românilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2011 09:41

Sven Goran Eriksson a fost prezent la "Seara Campionilor Mondiali", eveniment care a reeditat victoria României contra Italiei din 1983, 1-0. Antrenorul suedez laudă fotbalul românesc, care a produs întotdeauna mari valori

"Am mai fost în România de multe ori. Am jucat fotbal aici cu Benfica, cu Goteborg. Am făcut şi vizite private. România a produs mereu fotbalişti buni. Din punct de vedere tactic, România a avut mereu fotbalişti foarte buni. Aveţi o ţară care a fost mereu bună din punct de vedere fotbalistic.

Îmi amintesc că în urmă cu mulţi ani, când eram antrenor la Benfica, am jucat împotriva Universităţii Craiova, în semifinala Cupei UEFA. Au fost două meciuri extrem de dificile, noi calificîndu-ne graţie golului înscris în deplasare", a spus Sven Goran Eriksson.

Eriksson a antrenat Benfica între anii 1989-1992, dar a mai pregătit în cariera sa de tehnician echipe ca Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio, Manchester City, dar a fost şi selecţionerul Angliei.

Ni s-a strîns inima de jenă! Reeditarea unui meci care ar fi umplut Naţional Arena s-a jucat pe un teren de minifotbal

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (3)
gery76
gery76  •  29 Octombrie 2011, 16:32

@raul23i Eriksson a scris istorie a castigat Cupe Europene cu I.F.K Goteborg si cu Lazio a a luat titlu lin Portugalia si Italia ,cu Benfica a jucat finala Cupei Uefa si finala C.C.E,deci nu e chiar asa neica nimeni!

raul23i
raul23i  •  29 Octombrie 2011, 12:13

asta vorbeste si el sa fie bagat in seama duar ce la u dat afara de la leicestershire din liga a doua in anglia ....sigur isi cauta vreo echipa prin romania....mare antrenor mai este el ...hm

riccardo1966
riccardo1966  •  29 Octombrie 2011, 10:52

Candva...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează