FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-3

Moruțan a dezvăluit ce i-a spus Dică atunci când a intrat pe teren + Ilie Dumitrescu: "E cel mai bun de la FCSB!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 22:56

Olimpiu Moruțan (19 ani) a început ca rezervă meciul cu Hermannstadt, scor 1-3, și a fost introdus pe teren în minutul 38 în locul lui Ovidiu Popescu, la scorul de 1-0 pentru gazde. Fotbalistul lui FCSB a oferit în repriza secundă două pase geniale de gol.

"Ne pare bine că am câștigat și plecăm cu cele 3 puncte. Nu mă așteptam să intru atât de repede pe teren, dar mereu trebuie să fiu concentrat. Antrenorul mi-a cerut să joc cât mai sus și să-mi împing echipa cât mai mult.

Am început mijlocaș central, dar la pauză a făcut o schimbare și am avansat. Nu pot să vorbesc eu despre cota mea de transfer sau despre alte sume de transfer. Eu trebuie doar să-mi fac treaba pe teren", a declarat Moruțan la TV Look Sport.

"Nu există un jucător mai bun decât Moruțan în tot lotul Stelei. El e un decar" Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport

 

Citește și: HERMANNSTADT - FCSB 1-3 // VIDEO Moruțan, olimpian! Schimbarea făcută de Dică în minutul 38 a resuscitat-o pe FCSB cu Hermannstadt, la Târgu Mureș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
815309251857881
Popa George  •  01 Octombrie 2018, 10:24

O sa bubuiti de ciuda si nu numai pitigoilor! Atentie la unghii,pentru o infigere mai usoara.n gât,lăsați.le sa creasca!

hanmocar
hanmocar  •  01 Octombrie 2018, 08:35

Ce-i cu mizeriile astea pe aici ... ?

klauz
klauz  •  01 Octombrie 2018, 07:09

Voi si textele voastre de tabloid! Morutan nu numai ca nu a dat doua "pase de gol geniale", dar nici macar nu a dat doua pase de gol. Golurile lui Gnohere si Tanase au fost goluri de patrunderi individuale, cum Morutan nu va face niciodata, pentru ca e un redus, intelect mic, capul numai in pamant, fara sut, fara dribling de depasire, fara pase de lungime, lent si lenes. Cea mai mare plasa luata de cioban.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează