FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-3

DINAMO - FCSB 0-3 // Eșecul suferit a pus capac » DDB e gata de următorul pas: „Suntem nerăbdători”

Fanii lui Dinamo sunt gata să preia clubul FOTO: Raed Krishan
Fanii lui Dinamo sunt gata să preia clubul FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 17:59 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 18:44

Deputatul Andrei Gerea, fostul ministru al Economiei și membru DDB, spune că fanii lui Dinamo sunt pregătiți să facă un nou pas pentru a prelua clubul de la Ionuț Negoiță. 

Eșecul usturător suferit în manșa tur a semifinalei Cupei României, 0-3 cu FCSB, i-a supărat pe fanii dinamoviști. Aceștia nu mai au răbdare nici cu posibilii investitori spanioli reprezentați de Melero Marin și sunt pregătiți să preia echipa de la Ionuț Negoiță. 

„Programul DDB va face pasul următor”

„Noi suntem supăraţi pe toată lumea. Din momentul în care Negoiţă a anunţat că renunţă la echipă au început să vină şi rezultatele proaste. De aici a început totul. Patronul, dacă voia să vândă, trebuia să aleagă alte mijloace de comunicare. Lucrurile s-au întâmplat, acum trebuie să gestionăm. Jucătorii trebuie să fie mai concentraţi. Trebuie să pui serios osul, nu să plângi. 

Programul DDB va face pasul următor. Trebuie să finalizăm analiza întreruptă de investitorii spanioli care au bătut la uşă. Vrem să creştem numărul de oameni cotizanți, iar încrederea noastră va fi mai mare şi vom prelua clubul. Sunt anumiţi oameni care vor să vină lângă echipă. Suntem nerăbdători să remediem problema”, a declarat Andrei Gerea la Look Sport. 

20,06 %din acțiunile clubului Dinamo sunt deținute de fanii din programul Doar Dinamo București

VIDEO / Cornel Dinu, propus de urgență la Dinamo: „Să înghețe toți când intră în vestiar! Ar fi cel mai potrivit”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Cornel Dinu, propus de urgență la Dinamo: „Să înghețe toți când intră în vestiar! Ar fi cel mai potrivit”

EXCLUSIV. VIDEO Un om de la Dinamo ripostează după umilința din derby și vine cu o propunere: „Noi am eliminat FCSB, să jucăm noi în retur!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (98)
adi2008
adi2008  •  26 Iunie 2020, 23:49

La noi cluburile se vand bine numai daca au si ceva tarlale.

creeperno
creeperno  •  26 Iunie 2020, 22:51

Faceti rost de bani si dupa cumparati

cai_furate_romane
cai_furate_romane  •  26 Iunie 2020, 21:28
Postat de jackryan pe 26 Iunie 2020, 19:20

Ce ti-am zis mai jos ...cei 3 prosti la datorie !! Hai sa iesim ca ne umplem de râie !!

Toti ne nastem prosti si murim prosti, dragul meu. Ai doua minute sa iti vorbesc despre mantuitorul nostru, Iisus Hristos?

Vezi toate comentariile (98)
Comentează