FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Este o greşeală aducerea lui Cristea la Steaua? "Nu era nevoie de el, nu trebuia transferat" :X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2013 17:35

Adrian Cristea a fost transferat aseară de Steaua, talentatul mijlocaş semnînd pentru o perioadă de 2 ani cu gruparea roş-albastră.

Astăzi au apărut deja primele voci care critică mutarea făcută de campioana României, iar Anghel Iordănescu susţine că transferul este o greşeală: "Niciodată nu am atacat un jucător de fotbal, niciodată nu am criticat vreun antrenor, dar dacă eram la Steaua nu l-aş fi adus pe Cristea. Este talentat, dar are şi alte obiceiuri. Nu era nevoie de Cristea la Steaua.

Şi să vă mai spun de ce nu l-aş fi adus: are o vîrstă, are o mentalitate şi nu cred că ar fi normal să formeze titularizarea lui în dauna lui Stanciu sau Iancu", a spus Iordănescu la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

Adrian Cristea, 30 de ani în noiembrie, a venit liber de contract după ce s-a despărţit în această vară de Petrolul Ploieşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
billad
billad  •  01 August 2013, 15:13

Aducerea lui Cristea la Steaua e o mare greseala.Aici o sa-l intalneasca pe Borala (alias Nikolici )vor da mana vor umbla dupa fuste si bautura si sa vezi apoi atac la stelisti.In trei luni Reghe o sa-i dea afara

blackpoid
blackpoid  •  01 August 2013, 11:52
Postat de dreamer123 pe 01 August 2013, 00:24

praf va face echipa...e un terminat si in teren si in afara lui mai ales

Ai mare dreptate. Nu stiu de ce au mai transferat o petarda knd e deja Tanase si in plue Iancu si Stanciu sunt deja mult mai buni decat printul asta de 2 lei, iar pustii astia 2 ar putea deveni jucatori de top daca se tin de treaba.

polistul68
polistul68  •  01 August 2013, 10:33
Postat de vlad57 pe 01 August 2013, 09:06

Vad multa lume sceptica. Realitatea mie imi pare diferita. Cristea e la sfarsitul carierei. Mai are cativa ani. Daca acum nu valoreaza nimic, sub aripa lui Becali si Reghe poate creste (daca-l duce mintea si pune osu). Daca confirma il vand pe cateva milioane e o afacere nu? Daca nu, si creaza probleme bye-bye ca n-a costat nimic (decat salariul pe care nu-l stim). In rest stie Reghe sa-l dea afara in doi timpi si trei miscari. S-a vazut asta recent. Deci, nu va agitati: Cristea trebuie sa performeze, pentru Steaua, pentru el si pentru Becali si Prodaca. Simplu. Business.

Da, ai dreptate..dar ca sa-ti dai seama ca nu s-a schimbat, trebuie sa-l joci..daca joci cu Printul, poti sa pierzi si meciurii..si mai pierzi 1-2 jucatori tineri....deci, merita riscul ? Gindirea ta e simpla..dar imiplca riscuri, mai ales la copii aia 2..care la virsta lor sunt foarte "sensibili"...moralul nu e pct lor forte.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează