FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Eşti bun, te distruge Becali! Florinel Coman, ultimul jucător luat în colimator de patronul FCSB

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2018 10:48

Florinel Coman (20 de ani) are cifre foarte bune în acest sezon, motiv pentru patron de a-l distruge mediatic după meciul cu CFR Cluj, scor 1-1.

Gigi Becali şi-a găsit un nou client, din rândul jucătorilor săi, pe care să-l acuze într-un mod violent şi să-l pună la punct. Numele lui: Florinel Coman.

Atacul patronului a venit după derby-ul cu CFR, meci în care singurul gol al roş-albaştrilor a fost reuşit chiar de Coman. Becali s-a enervat din cauza faptului că atacantul său a cerut schimbare în repriza secundă, când a acuzat crampe.

"Cum să mai poată Coman când bagă câte două pachete de ţigări în el! E mort! L-am văzut şi-n timpul meciului cum răsufla. Degeaba are talent cu carul dacă el nu e în stare să alerge de la câte ţigări bagă-n el! Când bagă drogagisme-n el" au fost declaraţiile lui Becali.

Afirmaţiile lui Gigi vin în cel mai bun moment pe care Coman îl traversează de când a fost cumpărat de la Viitorul, în vara lui 2017. Are 7 goluri în 11 meciuri, un randament pe care un singur fotbalist din lotul lui Dică îl atinge, e vorba despre Gnohere. În rest, toţi ceilalţi sunt sub, de la Moruţan la Man, de la Tănase la Rusescu. 

2.600.000 €a costat-o pe FCSB transferul lui Coman de la Viitorul

157 de minute a jucat Florinel Coman pentru naţionala U21 în meciurile cu Portugalia şi Bosnia

04 05

Toţi tinerii U21 masacraţi de Gigi

Într-un moment în care naţionala de tineret e aproape calificată la Euro 2019, Gigi Becali pare că face tot ce poate pentru a-şi îngenunchea fotbaliştii eligibili pentru reprezentativa lui Mirel Rădoi.

Pe Florinel Coman şi pe Nedelcu i-a criticat extrem de dur după meciul cu CFR, iar pe Man şi pe Moruţan i-a scos din primul "11". Man n-a bifat niciun minut cu CFR, a fost primul meci în care tânărul mijlocaş n-a fost titular în actualul campionat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
135479786808884
Leonard Crassas  •  18 Septembrie 2018, 16:19

Daca era bunsi el si Ianis Hagi, ar fi fost de mult la echipe mari, dar noi nu vrem sa vedem acest lucru.,asa cum nu vedem ca fotbalul din Romania este mai slab ca cel din Albania sau Cipru

thirteen
thirteen  •  18 Septembrie 2018, 16:11

Criticile astea nu ar trebui sa-l distrauga ci sa-l motiveze...Gigi are dreptate ...jucator de 2 mil euro la 6 m de portar dacu latul pasa la portar in loc sa sparga mingea? Cum dracu sa-l laude? Fumeaza,femei...cluburi..salar 15000 E...ha.. nu i-a zis destul.Eu as fi fost mai rau in locul lui Gigi..

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Septembrie 2018, 13:34

Dle Craitoiu, ce te legitimeaza pe dumneata sa faci astfel de afirmatii? In ce esti specialist? Numai un neica-nimeni ia apararea unui jucator de 15.000 euro/luna care isi trage sufletul dupa 15 minute si da pasa la portat, neputatnd sa traga un sut sanatos la poarta, fiind singur-singurel cu adversarul!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează