FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - SEPSI 0-3

Eugen Neagoe are planuri mari la Sfântu Gheorghe: "Poate par caraghios, dar mă gândesc la titlu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 20:51

Eugen Neagoe, antrenor la Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit după succesul echipei sale cu Chiajna, scor 3-0, rezultat care îi aduce pe covăsneni pe locul 2, la egalitate cu FCSB, 14 puncte. Tehnicianul recunoaște că se gândește la play-off și chiar la lupta la titlu. 

"Poate par caraghios, dar eu îmi doresc să câştig campionatul, chiar dacă ştiu că e foarte dificil. Sincer, îmi doresc o clasare mai bună decât campionatul trecut.

Dacă vom avea constanţă în rezultate putem spera la primele şase locuri. Poţi depăşi orice barieră cât timp eşti foarte serios şi te pregăteşti în fiecare zi la capacitate maximă. E meritul jucătorilor. Dacă spun că e normal ceea ce se întâmplă veţi spune că sunt lipsit de modestie.

Am spus de la venirea mea că o să vedeţi echipa cu adevărat din februarie. Avem echipă puternică, greu de învins. Ştiu calităţile fiecăruia dintre jucătorii mei", a mai afirmat Eugen Neagoe la TV Digi Sport. 

...de ce a lipsit Simonovski: "Am vrut să-l titularizez pe Simonovski, însă el avea temperatură, era alb la faţă. Dacă ar fi jucat el poate juca pe alt post Tandia şi nu mai reuşea să marcheze".

...despre cum a pregătit meciul: "Am ţipat la ei înainte de meci, le-am spus: La modul cum sunteţi acum nu avem nicio şansă, dacă nu vă treziţi am venit degeaba aici şi nu îmi place acest lucru."

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
2264101893823582
Kiss Péter  •  15 Septembrie 2018, 10:46

Felicitari Sepsi OSK,felicitari Neagoe !! SEPSI OSK din Sfantu Gheorghe,este echipa momentului si una dintre candidate la cupele europene ! Seriozitate,munca,inteligenta si sportivitate este cheia succesului. SUCCES SI HAI SEPSI OSK !!

1562728990660817
Gorki Jivago  •  15 Septembrie 2018, 08:00

""***""ASTA CARE NU POARTA CIORAPI ESTE CHIAR O CARICATURA DIN OLTENIA!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  15 Septembrie 2018, 00:58

Nu pari, ești!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează