FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - SEPSI 3-0

Eugen Neagoe după eșecul de la Voluntari: "Le cer scuze oamenilor care s-au uitat la TV și au fost chinuiți"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 19:50

Sepsi a făcut un nou meci modest și a pierdut clar partida cu Voluntari, scor 0-3. Antrenorul Eugen Neagoe le cere scuze celor care s-au uitat la meci pentru prestația elevilor săi și anunță măsuri dure pe care le va lua în această iarnă. 

"Ce aş putea să vorbesc după asemenea momente? Nici în Liga a treia nu se fac asemenea greşeli. Mi-am pus mari speranţe în această partidă. Dar am fost o ruşine, îmi cer eu scuze pentru oamenii care au stat în faţa tv-ului şi au fost chinuiţi de ce arătat Sepsi în această seară.

Dacă ei nu puteau să înscrie, le-o dădeam noi, astfel încât să marcheze. Repet, a fost ruşinos cum ne-am prezentat, iar principalul vinovat sunt eu. Asta pentru că eu am făcut primul 11. Vor pleca cel puţin 11-12 jucători, ne strângem mâinile şi ne despărţim.

Sper să o facem ca prieteni, dar aşa nu se mai poate. Trebuie să aducem fotbalişti în fiecare compartiment, inclusiv în poartă. Nu putem să continuăm de maniera cum am evoluat în această seară. Dacă va fi nevoie de 12, de 14 jucători, atâţia vom aduce", a zis Neagoe la TV Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  19 Decembrie 2017, 08:55

La primul gol Damian pur si simplu a pasat la adversar- chiar s-a ferit din fata sutului acestuia-,situatie in care putea sa suteze mingea oriunde,in tribune sau mult in fata catre mijlocul terenului !! Nu a fost o greseala,ci pur si simplu o actiune voita,sa dea posibilitatea marcarii golului. Din pacate sint in echipa jucatori care joaca impotriva propriei echipe,oameni care nu au ce cauta in echipa pe mai de parte.Acesti oameni au facut ca sa ajungem la coada clasamentului.In aparare greseli peste greseli,in atac nu marcam.Si in defensiva si in atac sint jucatori care pot dar nu vor !! Sa plece de la Sfantu Gheorghe,sa aducem jucatori de bun simti,care respecta echipa,respecta spectatorii si respecta zona !! Sint convins,ca chiar din judet putem aduce jucatori mai buni ca acesti nesimtiti,care nu au facut si nu vor sa faca nimic pentru fotbalul covasnenan,ne fac de rusine si chiar inlesnesc victoria adversarilor.Alta explicatie nici nu exista pentru jocul din acest tur de campionat!! Nesimtire si nesportivitate ,mai ales tinand seama ca acesti antijucatori o duc mult mai bine,ca colegii lor din unele echipe din liga 1 !!!!Sint primiti la cel mai inalt nivel,sint platiti mult peste contributia lor si la timp...au conditii de viata si de lucru bune !! Domnul Diószegi a creat conditii nemaiponetite sa se simte ca acasa toti jucatorii,a investit poate cel mai mult intr-o echipa noua din campionatul nostru,si cu aceste jocuri si rezultate rusinoase multumesc unii jucatori !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează