FOTBAL  »  Superliga  »  EURO 2020

EURO 2020 // UEFA șochează, în ghidul EURO 2020 despre România: „FC FCSB e Steaua”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 09:36

Înaintea tragerii la sorți pentru grupele EURO 2020, UEFA a trimis jurnaliștilor acreditați un ghid online despre România și București, orașul care va găzdui evenimentul de sâmbătă, ora 19:00, în direct la PRO TV și pe GSP.ro. 

Oficialii UEFA au postat pe site-ul oficial o scurtă descriere a orașului, prezentând unele atracții turistice și făcând o retrospectivă a performanțelor făcute pe plan internațional de echipele de club din fotbalul nostru. 

UEFA: „FC FCSB a bătut Barcelona la penalty-uri”

Într-o perioadă în care războiul dintre FCSB și Armată pentru identitatea Stelei e unul acut, surprinde pasajul din text în care UEFA afirmă că „Fotbal Club FCSB a învins-o pe Barcelona în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986.” 

„Dinamo a atins semifinalele CCE în 1984, însă performanța a fost bătută când Fotbal Club FCSB a învins Barcelona la penalty-uri, pentru a câștiga ediția din 1986. Rămâne în continuare cea mai dramatică realizare a unei echipe din România”, se arată în ghidul informativ al celor de la UEFA. 

UEFA o numește apoi pe FCSB „Steaua”, ca și cum la Nyon echipa lui Gigi Becali e considerată continuatoarea clubului istoric. „Fondată drept clubul Armatei Române, Steaua rămâne cea mai populară echipă din țară, alături de Dinamo, cândva echipa Ministerului de Interne, și Rapid, cele trei formând top 3 al capitalei țării”.  

EURO 2020 // UEFA șochează, în ghidul EURO 2020 despre România: „FC FCSB e Steaua”

Talpan n-are timp de odihnă :D

Textul publicat de UEFA are șanse mari să-l scoată din minți din nou pe Florin Talpan, juristul CSA cu un rol important în disputele din instanță cu FCSB.  

Recent, juristul CSA Steaua s-a enervat după ce a citit pe site-ul FRF un comunicat în care era trecută și o descriere a viitorului selecționer, Mirel Rădoi.  

Talpan a fost deranjat de faptul că FRF l-a prezentat pe Mirel Rădoi ca fiind fotbalist al Stelei și după 2003, an în care Gigi Becali a preluat echipa. Juristul CSA a demonstrat în instanță că echipa roș-albastră a folosit fără drept, după 2003, numele și marca „Steaua București”. Detalii pe larg, AICI!

CSA Steaua, reprezentată de juristul Florin Talpan, a demonstrat în instanță că marca, palmaresul și numele nu sunt la clubul lui Gigi Becali. 

EURO 2020 // UEFA șochează, în ghidul EURO 2020 despre România: „FC FCSB e Steaua”

„Țuică, the drink of choice” :) 

Sunt prezentate în ghid și particularități culinare și bahice ale țării noastre, reprezentanții UEFA fiind la curent cu pasiunea românilor pentru sarmale, ciorbă, dar și pentru țuică.  

Când vine vorba de turism, sunt promovate locuri precum Palatul Mogoșoaia, Mănăstirea Snagov, dar și Castelul Peleș din județul Prahova. 

EURO 2020 // Decorațiuni de Crăciun cu tematică sportivă în centrul Bucureștiului: 

Vezi și: 

GALERIE FOTO și VIDEO Bucureștiul a intrat în febra Europeanului: decorațiuni de Crăciun speciale montate în Capitală

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (107)
hn8199
hn8199  •  28 Noiembrie 2019, 21:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasha8777
sasha8777  •  28 Noiembrie 2019, 18:25
Postat de user_digi.forum pe 28 Noiembrie 2019, 13:09

*Fir-ar

E rau sa te doara in urc *** cumetre?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

engonga
engonga  •  28 Noiembrie 2019, 15:37
Postat de jack_the_stripper pe 28 Noiembrie 2019, 15:24

Deci pătrunjelul e dăunător sănătății. Punct!

dezbracatul pe vremea asta e si mai daunator sanatatii mai ales celei mintale.

Vezi toate comentariile (107)
Comentează