FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Noi tensiuni în vestiarul "câinilor": l-a înjurat și ar fi sărit să-l bată pe Florin Bratu! Ce spune antrenorul lui Dinamo

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 08:53

Croatul Ivan Pesici  l-a înjurat pe antrenorul lui Dinamo, iar lucrurile au fost la un pas să degenereze într-un conflict fizic. 

Florin Bratu a redresat corabia dinamovistă, reușind să domine autoritar play-out-ul. Chiar și așa, lucrurile nu sunt perfecte în Ștefan cel Mare. GSP.ro a aflat despre un conflict între mijlocașul de bandă Ivan Pesici, 26 de ani, și "Mitraliera" petrecut la pauza meciului cu Sepsi, 0-0, ultimul din play-out.

Sursele ziarului susțin că Pesici s-a enervat în timpul jocului pe faptul că Bratu îi contestă evoluția și i-a aruncat mai multe înjurături în limba sârbă. La cabine, tehnicianul de 38 de ani l-ar fi chestionat pe jucătorul său, care s-ar fi apropiat amenințător de antrenor. Contactul dintre cei doi ar fi fost evitat după ce au intervenit restul jucătorilor.

Contactat de GSP.ro, Florin Bratu a confirmat faptul că Pesici l-a înjurat, dar infirmă ideea că mijlocașul ar fi sărit la bătaie: "Am țipat eu la el în timpul primei reprize și a zis nu știu ce în sârbește. La pauză, i-am atras atenția că am înțeles pe sârbește și să nu se mai repete, pentru că data viitoare mă supăr.

L-am pus pe Palici să traducă, el stătea cuminte pe scaun, nu s-a ridicat. A înțeles mesajul meu și s-a potolit. Nici vorbă de bătaie, să fim serioși. Îl mai băgam să joace în repriza a doua dacă ar fi fost vorba de așa ceva?".

"Eu sunt un antrenor mai vulcanic, mai coleric și îmi mai scapă și câte o înjurătură la meciuri, doar că nu înjur pe cineva anume. Nu suntem nici la teatru, nici la biserică, există concurență, competiție, stres, nervi, iar eu îmi doresc să fim la un nivel ridicat. Normal că mai scapă și câte o înjurătură"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

9.000 €pe lună câștigă Pesici la Dinamo

Și "Bratone" îi înjură

Gazeta a scris în aprilie de faptul că jucătorii s-au văitat la conducere pentru că Florin Bratu îi înjură atât în timpul meciurilor, cât și la antrenamente. Un astfel de moment s-a putut vedea și la TV în înfrângerea de la începutul play-out-ului, cu Juventus, 1-2, când "Mitraliera" a fost filmat extrem de agitat pe margine, aruncând cuvinte de ocară. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (28)
bisisica.
bisisica.  •  07 Iunie 2018, 18:41

Iar a inventat Craitoiu o poveste din "sursele gsp "

dumitavi
dumitavi  •  07 Iunie 2018, 15:54

Injuraturile s-au spus pe teren si in vestiar. Bataia, a avut loc pe GSP... Tipic!

rocky2
rocky2  •  07 Iunie 2018, 15:10
Postat de rurik11 pe 07 Iunie 2018, 13:42

zambesti ca un prost dupa ce ai ajuns la o concluzie groteasca si lipsita de fundament. Anti-stelist nu inseamna gigist bai leguma!

Pai daca esti fcsbist reiese clar ca esti gigist crestin si pupator de moaste!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează