FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV #10YearChallenge cu Dan Nistor » Destăinuiri FABULOASE din urmă cu un deceniu: „Să vă zic ce am făcut cu primii euro câștigați” :D

Dan Nistor // Foto: Raed Krishan
Dan Nistor // Foto: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 09:31

Dan Nistor (30 de ani), căpitanul lui Dinamo, a acordat un interviu de excepție pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de sâmbătă, în care a vorbit fără perdea despre trecutul său.

Nistor, care s-a apucat de fotbalul profesionist abia la 20 de ani, a dezvăluit ce a făcut cu prima sumă importantă câștigată în carieră. 

Iată un pasaj din interviul care poate fi citit integral AICI: 

”- Înainte să devii cunoscut, cum ai pornit în fotbal?
- A fost vorba și despre noroc. Jucam un meci de liga a patra pe stadionul „Nicolae Dobrin”, din Pitești. Eu eram la formația din Rucăr și m-a remarcat Benone Lazăr, patronul lui Internațional Curtea de Argeș. M-a întrebat "ești de acord să vii la noi?". Mi-a propus un contract pe cinci ani și tata nu era de acord, i se părea prea lungă durata. Eu lucram la un hotel în perioada aia, eram paznic. Jucam fotbal doar în timpul liber.

- Când se întâmpla asta?
- Aveam 20 de ani, deci acum 10 ani.

- Câți bani câștigai atunci? Mai ții minte?
- Puțini, foarte puțini. Salariul meu ca paznic era de 800 de lei pe lună!

- Continuarea, cu oferta de la Benone Lazăr, cum a fost?
- Avea un prieten în Rucăr și a venit într-o seară pe la el. M-au chemat, am mers acolo cu tata, care a jucat și el fotbal în Divizia B, la ARO Câmpulung Muscel. Lazăr îi spunea tatălui "lăsați băiatul să semneze, că în trei ani va ajunge în prima ligă!". Tata îl vedea pe Benone Lazăr pentru prima oară și când a auzit c-o să ajung eu în Liga 1 i-a spus "domnule, cred că dumneata ești nebun! Nu ești sănătos la cap!". Doar că s-a adeverit, în trei ani eram în prima divizie.

- A avut „ochi”, a văzut talentul, nu?
- Omul s-a ținut de cuvânt, chiar mă mai chema pe la el și-mi dădea bani în plus, a ținut mult la mine, știa că eram un copil de la țară. 

„Când am văzut euro, am dormit cu ei sub pernă”

- Cu primii bani care contau ce ai făcut?
- Eram la Băile Herculane, în cantonament cu Internațional, și am primit o sumă foarte mare, nu pot să v-o zic, de ordinul miilor de euro. Pentru mine era o sumă extraordinară și erau euro, ceva ce nu mai văzusem! A pus banii pe masă. „Vorbiți serios? Ăștia sunt banii mei?”. M-am dus în cameră, am pus banii sub pernă și n-am mai dormit toată noaptea. A doua zi m-am dus la poștă și le-am trimis banii părinților.

- Nu te-ai repezit să-i consumi pe ceva scump?
- Nuuu, eu eram speriat de atâția bani! Nu prea am spart banii, deși aș fi putut să fac asta. Am avut noroc cu o fată care m-a ținut din scurt, acum e soția mea, ea m-a ferit de asemenea tentații.”

Citește în interviul integral din ziar, acum la chioșc și pe platforma digitală-AICI:

  • Dan Nistor a dezvăluit ce are în comun cu Gigi Becali: pasiunea care îi unește;
  • Nu-l iartă pe Florin Bratu după conflictul de la Dinamo și îl taxează în termeni duri;
  • Cum a trăit telenovela posibilei plecări la FCSB.

Citește și:

EXCLUSIV Dan Nistor face praf șansele României pentru EURO 2020: „Mai bine țăran, decât ca Daum! De ce să ne mințim?”

EXCLUSIV TUN financiar dat de Dan Nistor: „Trăiesc liniștit și dacă m-aș retrage mâine din fotbal” + S-a ales cu dosar penal!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  19 Ianuarie 2019, 13:23

NISTOR ESTE LA ORA ACTUALAS CEL MAI BUN FOTBALIST ROMAN ...!!! NATIONALA ROMANIEI TREBUIE SA INCEAPA CU NISTOR SI APOI CEILALTI ...!!!! ASTA DACA SE VREA PERFORMANTA LA NATIONALA ...!!! DACA IN CONTINUARE SE CAUTA CRESTEREA COTEI UNOR JUCATORI CARE AU CONTRACT CU "NASHICA" , ATUNCI "FINUL " AR TREBUII ARUNCAT DE ACOLO ...!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează