FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE LA CLUJ

EXCLUSIV / A renunţat ultimul mohican » Anamaria Prodan şi-a dat demisia de la Universitatea Cluj!

Anamaria Prodan a decis să renunţe din cauza problemelor de la Cluj
Anamaria Prodan a decis să renunţe din cauza problemelor de la Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 02 octombrie 2012 21:16

Anamaria Prodan a decis în această seară să renunţe la funcţia de preşedinte a Universităţii Cluj, la numai 4 luni după ce a decis să preia echipa, după plecarea lui Florian Walter la Petrolul Ploieşti. În urma unei şedinţe a Consiliului de Adminastraţie al clubului, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, a anunţat că va renunţa la funcţia sa din cadrul clubului.

"M-am consultat cu familia, am mai făcut cîteva eforturi să încrec să fac ceva. Mi-am dat seama că este o cauză pierdută. Ei se ceartă între ei acolo. Ce am făcut eu pentru Universitatea nu a făcut nimeni gratis. Le-am adus un lot de jucători gratis.

Jucătorii vor juca cu sufletul pentru acea echipă chiar dacă plec eu. Acum vreau să îi văd pe Uioreanu şi pe Boc cum salvează echipa. Eu am plecat, gata! De mîine dimineaţă Universitatea poate fi luată de primărie. Aştept acest pas", a spus Anamaria Prodan la Contraatac de la GSPTV.

DECLARAŢIILE ANAMARIEI PRODAN DE LA PRELUAREA UNIVERSITĂŢII CLUJ
» "Am ajuns să iau legume, fruncte şi carne de la prieteni ca să am cum să ţin Universitatea Cluj! Sînt probleme mari"

» "La cît iubesc oltenii fotbalul, mă gîndesc să mut Universitatea Cluj la Craiova! Sînt dispusă să merg de mîine acolo"

» "M-am săturat de promisiunile lor! Mut echipa pentru că vreau ca U Cluj să nu moară!"

Au plecat Niculescu şi Dulca!
Ultima săptămînă a fost una a plecărilor de la Cluj. "Pe 24 septembrie, Claudiu Niculescu a solicitat clubului FC Universitatea Cluj rezilierea contractului său de jucător profesionist. În urma deciziei sale care îi aparţine în întregime, jucătorul mai solicită achitarea din partea clubului a sumelor contractuale restante care însumează 84.978 lei", era anunţul de pe siteul oficial. Ieri, şi Cristi Dulca, antrenorul echipei şi-a anunţat demisia: "Cristi Dulca mi-a spus că nu mai suportă atmosfera de la Cluj! Situaţia echipei e critică", spunea Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
mihnea80
mihnea80  •  03 Octombrie 2012, 20:42

din moment ce i s-a incheiat contractul cu antena 1, de ce sa mai ramana la U? doar nu mai filma! doar pentru asta a venit, sa fie vedeta tv in fotbal.

am2009
am2009  •  03 Octombrie 2012, 10:32

Nu este o problema pentru AMP. Nu trebuie sa-si faca probleme pentru bani. o vor sustine jucatorii ce-i impresariaza - cu banii castigati din trantirea meciurilor, la echipele unde isi desfasoara activitatea acum (Petrolul, Rapid, Chiajna)

rochi.rafinament
rochi.rafinament  •  03 Octombrie 2012, 01:52
Postat de serrrumenukeno pe 03 Octombrie 2012, 01:22

Ce vorbesti??? Steaua e numai una, steaua e spuma,stelistii au IQ mai mare decat Einstein, noi restul suntem in plus....

se zvoneste ca Chuck Norris are tricou cu banel nicolita!:))))

Vezi toate comentariile (68)
Comentează
Close