FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - GAZ METAN, AZI, ORA 15:00, GSP.RO

EXCLUSIV / A sosit "cartea verde" pentru Bărcăuan!

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

În această dimineaţă, fundaşului echipei Ceahlăul, Cosmin Bărcăuan, i-a sosit certificatul internaţional de transfer, de la OFI Creta.

Stoperul de 31 de ani va face  parte din lotul Ceahlăului pentru meciul de azi, cu Gaz Metan Mediaş, dar nu va fi titularizat.

Cosmin Bărcăuan a fost în conflict cu grecii de la OFI Creta, care nu doreau să-i elibereze "cartea verde". Discuțiile au pornit de la restanțele cerute de apărătorul român, în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
 •  12 Martie 2010, 16:06

Domnule cata rautate mai au anumiti oameni ca mircea sau cat de putin din regulament stiu altii.Ceahlau a luat 4 pc in capitala si asta deranjeaza .Barcauan a fost luat de ceahlau in perioada de iarna dar nu avea drept de joc pt ca nu avea cartea verde care a sosit acuma domnu escobar cea facut rapid se cheama fals. In tari ca spania etc nu dicteaza capitala la noi nu va fi niciodata bineHai timisoara u cluj vaslui iasi arad etc nu mai dati jucatori capitalei sa.si creasca cum face dinamo

 •  12 Martie 2010, 13:28

intradevar orice meci al ceahlaului e blat ...cat de idioti puteti fii vii ciuda ca se poate salva ceahlaul apropo 2-0 a batut la medias nu 2-1 si apropo daca bate mediasu ce mai ziceti iar a fost blat?

 •  12 Martie 2010, 12:45
Postat de pe 12 Martie 2010, 11:54

Barcaoan cum poate fii transferat,iar Varga si Balan NU.Un dosar incomplet e la fel ca unul inexistent.Pai fiecare poate sa depuna un dosar incomplet si apoi sa inceapa "licitatiile"!!!!

transferul lui barcaoan este realizat in perioada LEGALA doar ca NU I SA ELIBERAT DE CATRE GRECI CARTEA VERDE ! drept urmare nefiind cu toate actele in regula nu l-au folosit!pe cand copos sa dedat la niste smecherii...cu echipe satelit infiintate prin liga a4 aDAR ATENTIE CHIAR SI ACOLO [IN LIGA A4 A ]SA ADUS O DEROGARE DIN PARTEA AMF BUCURESTI ,IN CEEA CE PRIVESTE PERIOADA DE TRANSFERARI CARE CONFORM REGULAMENTELOR SE INCHEIASE SI ACOLO!DECI NU EXISTA ASEMANARI INTR CELE DOUA CAZURI!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează