FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV A strâns peste 200 de meciuri la echipa sa, dar acum se transferă la o adversară din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2017 18:00

Gabriel Vașvari (30 de ani) a plecat de la FC Botoșani, formație la care a ajuns în sezonul 2009-2010. A promovat alături de formația moldoveană în Liga 1 și a strâns peste 200 de apariții.

Salariul mare pe care mijlocașul central îl avea nu a mai putut fi plătit de cei de la Botoșani. Cele două părți s-au înțeles, iar jucătorul a plecat de la echipă liber de contract.

Zălăuanul discută în aceste zile cu Concordia Chiajna, formație care îl dorește de mai mult timp pe Vașvari. De serviciile lui Vașvari s-a mai interesat și ACS Poli Timișoara susțin surse GSP. Sunt șanse mari ca mutarea să se oficializeze în zilele următoare la una dintre cele două. 

Cotat la 500.000 de euro pe transfermarkt, Gabriel Vașvari a adunat 244 de meciuri la FC Botoșani și a marcat de 41 de ori. 

MUTĂRI FC BOTOȘANI

Antrenor: Costel Enache (nou)
Veniri: Serediuc (Chiajna), Ed. Pap (ASA Tg. Mureș), Târșa (Poli Iași), D. Popa (Dinamo)
Plecări: Sg. Popovici (Gaz Metan), Herghelegiu, Cârstocea, Endrick, Patache (contracte reziliate)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează