FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Abia a semnat prelungirea, dar Patrick Petre nu mai are viaţă la Dinamo » "Cîinii" vor să-l dea şi l-au propus la 3 cluburi din Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 10:22

Patrick Petre, 18 ani, este considerat unul dintre cei mai promițători jucători de la Dinamo.

Cu toate acestea, Petre nu a bifat decît cinci meciuri în acest sezon, iar potrivit ediției de astăzi a Gazetei Sporturilor, Dinamo vrea să îl împrumute pentru restul sezonului. 

Mijlocașul, cotat de transfermarkt la 150.000 de euro, a fost propus deja la trei echipe din Liga 1 și are mari șanse mari să nu mai evolueze la Dinamo în acest sezon.

Recent, Petre jr. a semnat un nou contract cu Dinamo, valabil pe cinci ani.

DINAMO

Antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
Veniri: Hanca (ASA), V. Lazăr (Chiajna), Rîmniceanu (Viitorul), Ekeng (liber), Vl. Oltean (Brașov), Muțiu (Tărlungeni), Batin (liber), Bartalsstovu (Levanger)
Plecări: Feussi (Chiajna), Fai (Standard Liege) Abraham, Ghomsi, Vojnovici, Shalaj, Van Haaren (contracte reziliate), I. Popescu (Petrolul), B. Gavrilă (Petrolul), C. Matei (Atromitos)

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală care sînt cele trei formații la care a fost propus Patrick Petre.

 ALTE SUBIECTE EXCLUSIV PRINT

Mihai Răduț despre experiența trăită în Ghencea: "Am fost devorat la o vîrstă fragedă. Acum nu aș mai alege Steaua"

Ivan ar vrea la Steaua, dar se teme. Detalii în ziar

Dinamo vrea să-l împrumute pe Petre Jr. » Variante din Liga 1 pentru Patrick

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

1 golși o pasă decisivă a reușit Patrick Petre în acest sezon pentru roș-albi, în 5 meciuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (135)
830943710275518
Razvan Radescu  •  06 Februarie 2016, 10:36

Nu e nimic rau in asta,trebuie sa joace cat mai mult....***',stapanul 'turmei',nu stiu ca si tatal lui a fost imprumutat la UTA tot pe la 18-19 ani....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  05 Februarie 2016, 22:25
Postat de Marian Rotaru pe 05 Februarie 2016, 19:53

CARE SUNT CELE TREI ECHIPE...., BAI ***. TERMINATI CU INTOXICAREA. II ESTE FRICA OIERULUI CA IA MIRCEA REDNIC CAMPIONATUL CU DINAMO SI PIERDE EUROII INVESTITI. NU VEDETI CAT SUNTEI DE PENIBILI VOI GSP SI DIGI CU CAMPANIA VOASTRA PRO STEAUA. MAI SE UITA CINEVA LA EMISIUNILE VOASTRE. SUNTETI PENIBILI!?

Curat intoxicare! Zilnic apare cate un articol care sa-l atace pe Rednic in prinul rand, apoi clubul, jucatorii, investitorul, pana si vestiarul e luat in colimator! Apucaturi tipic comuniste insusite temeinic la scoala de dezinformare a maselor, Stefan Gheorghiu!

bakunin
bakunin  •  05 Februarie 2016, 22:14
Postat de khal_37 pe 05 Februarie 2016, 20:59

Ce sa ia *** ma??? Campionatul? Nu va ajunge ca ati furat ca in cosru sa ajungeti pe locul 3 mai vreti sa furatis si campionatul:: ***.

Au si luat multe campionate in ultimii 25 de ani...dupa ce s-a desfiintat securitatea :)))

Vezi toate comentariile (135)
Comentează