FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICA

EXCLUSIV / Adrian Cristea: "A fost o strategie pentru a ne concentra!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Adrian Cristea a comentat azi subiectul povestit ieri de Cornel Dinu, care spunea că o persoană din Constanţa, Tănase Geambaşu, zis şi Sică, l-a contactat pe mijlocaş şi i-a oferit 100.000 de euro pentru a nu-şi apăra corect şansele.

"Nu este nimic adevărat, nu m-a contactat nimeni şi nu cred că s-ar gîndi cineva să facă aşa ceva la un asemenea derby. A fost doar  strategie pentru a fi jucătorii cît mai concentraţi, pentru a pune presiune pe noi să fim cît mai determinaţi. Băieţii au fost concentraţi şi determinaţi şi au reuşit un succes dulce împotriva Stelei. Poate că a fost o strategie la fel ca acum doi ani, cînd au fost la fel zvonuri, şi s-a văzut că Dinamo nu se dă la o parte niciodată şi am luat titlul Stelei învingîndu-i cu 2-1", a declarat Adrian Cristea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  19 Martie 2010, 00:29

diabolic mai e borcea asta! :)) :)) :))

 •  18 Martie 2010, 22:52

atata esti de prost.a vrut mata so futi in gura sa va destrame esti prost de puti un analfabet nu stii nici vorbi bine ca blocnotes esti.are dreptate dinu n-ai vazut pixul de multi ani tu.esti cel mai prost din toata liga 1.muie multa tie si lui dinamo

 •  18 Martie 2010, 18:44

mi-e scarba de dinu!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close