FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV "Alege FCSB" » Becali a început audițiile pentru postul de antrenor: 5 nume pe listă! Pe cine vrea MM + mutarea bombă care se pregătește

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 12:55

Laurențiu Reghecampf va pleca la finalul sezonului de la FCSB, iar Gigi Becali a început să caute noul antrenor, având 5 nume pe listă.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă cele 5 variante de tehnician pe care le are FCSB și care sunt șansele ca unul dintre aceștia să ajungă la echipa roș-albastră.

Dică e propunerea lui MM

Nicolae Dică a promovat cu Piteştiul din C în B, dar la vară ar putea să facă saltul la meciuri de Champions League dacă Becali va accepta propunerea pe care Mihai Stoica i-a făcut-o!

MM şi Dică sunt extrem de buni prieteni, directorul sportiv l-ar dori şi pentru a-şi spori puterea la echipă, însă Becali încă nu e convins de calităţile fostului fotbalist al roş-albaştrilor. În plus, nici pe timpul cât a jucat, nici cât timp i-a fost secund lui Rădoi, între Gigi şi Dică n-au fost cele mai cordiale relaţii.

Dan Petrescu ar fi surpriza surprizelor!

Bomba-bombelor ar fi aducerea unui nume mare: Dan Petrescu! În prezent e principal la Al Nasr, în Emirate. În ciuda unui parcurs rezonabil şi a unei calificări în finala Cupei Preşedintelui, Petrescu nu va mai continua şi dincolo de jumătatea lunii mai, astfel că va rămâne liber în acelaşi timp în care FCSB se va despărţi de Reghecampf.

Spre deosebire de alţi fotbalişti din generaţia sa, Dan Petrescu a fost printre puţinii care s-au aflat pe poziţii de forţă cu Gigi Becali în privinţa disputei cu Armata

Nici salariul n-ar fi o problemă. În momentul de faţă, Becali îşi permite să achite antrenorului un contract de 350.000-400.000 de euro anual, la care s-ar adăuga bonusuri comparabile cu ce există în Golf: 1.000.000 de euro dacă Petrescu ar duce FCSB -ul în grupele Champions League.

Celelalte trei variante pentru postul de antrenor la FCSB pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

GSP a aflat ce le-a cerut Contra jucătorilor săi înainte de derby-ul cu FCSB: "Orice, dar să nu facem asta!"

Contra vs. Reghecampf. Dinamovistul are o statistică impresionantă

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
fibra
fibra  •  30 Aprilie 2017, 10:04

Mai terminati cu bombele,parca nu mai exista si alte cuvinte. Ba bomba,ba dezastru,numai aiureli in capul vostru.Chiar sunteti atat de limitati? Nu puteti depasi acest limbaj suburban?

961552927198346
Ticu Ursache  •  30 Aprilie 2017, 08:08

Cred ca intr-o zi ar trebui gasita solutia la aruncarea antrenorului atunci cand echipa nu da randament. Se spune ca nu poti renunta la un jucator pe care ai dat milioane de euro. Ei bine nici un antrenor nu ar trebui sa lucreze sub acea suma. Astfel finantatorii s-ar gandi de doua ori inainte de a renunta la acestia.`E o varianta. Daca ei accepta sa fie subapreciati atunci n-au scuza! Ar trebui sa se constituie intr-o forma "sindicala" aparandu-si dreptul la munca si respectarea contractelor.

merace
merace  •  30 Aprilie 2017, 01:53

GIgi Becali e antrenorul. Restul lumii e *** angajata! :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează