FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

EXCLUSIV Amintire memorabilă cu Ilie Bărbulescu: „Am luat un cal pe parbriz, ne-a turtit mașina” » Bunul prieten al lui „Balamuc”, șocat de tragica veste: „Am dus o viață spartană împreună”

Articol de - Publicat duminica, 02 februarie 2020 09:00

Ilie Bărbulescu a murit // Fotbalul românesc a fost zguduit sâmbătă de vestea morții lui Ilie Bărbulescu, fostul mare jucător al celor de la Steaua și FC Argeș, decedat subit la vârsta de 62 de ani. 

Foști colegi de-ai lui „Balamuc” i-au adus acestuia reverențe emoționante și au povestit momente inedite trăite alături de Bărbulescu de-a lungul carierei. Printre ei, Aurel Ancuța (62 de ani), coechipier cu Bărbulescu la FC Argeș în anii '70.  

Sâmbătă seara, Aurel Ancuța a rememorat la GSP Live amintiri colectate alături de „Balamuc” de-a lungul carierei. Cei doi erau buni prieteni și erau legați și de o relație de rudenie.  

„Sunt bulversat, încercăm să trecem peste, dar nu e atât de ușor. Am văzut sâmbătă dimineața vestea pe Facebook. Nu mi-a venit să cred, e o situație grea. 

Ne cunoșteam de vreo 45 de ani, de la copii și juniori. Am dus o viață spartană împreună. Era un băiat deosebit, un caracter, juca fotbal cu inima. Era în stare să-și dea viața pe teren, avea o atitudine extraordinară. Făcea atmosferă, era un băiat minunat, un suflet mare. 

Au fost multe momente amuzante trăite împreună. La un moment dat, am plecat cu el cu mașina la Curtea de Argeș și am luat un cal pe parbriz. Ne-a turtit mașina, ne-a făcut-o decapotabilă, era să dăm «ortul popii». Cred că ar trebui să scriu 2-3 cărți pentru a arăta ce am trăit cu Ilie într-o viață”, a declarat Aurel Ancuța, la emisunea GSP Live. 

EXCLUSIV Amintire memorabilă cu Ilie Bărbulescu: „Am luat un cal pe parbriz, ne-a turtit mașina” » Bunul prieten al lui „Balamuc”, șocat de tragica veste: „Am dus o viață spartană împreună”
  • Aurel Ancuța (în dreapta), alături de bunul prieten Ilie Bărbulescu // Sursă foto: Facebook Aurel Ancuța

Citește și:

Emerich Ienei, devastat: „Au fost copiii mei și e foarte greu când îi pierzi. E groaznic!”

Cum a ajuns la Steaua unul dintre fotbaliştii legendari ai roş-albaştrilor și de ce era poreclit „Balamuc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
124864391762775
Doru Ungureanu  •  02 Februarie 2020, 09:34

Să-i fie țărâna ușoară...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează