FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Anamaria Prodan, declarație de dragoste în direct: „Alexa este sufletul meu, iar Laur știe!”

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 12:13 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 20:17

Agentul de jucători, Anamaria Prodan a fost invitata lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Soția lui Laurențiu Reghecampf a comentat informațiile din presa mondenă despre divorț, dar nu a evitat să discute și despre pumnul aplicat lui Dan Alexa, la finalul unui meci din Liga 1.

  • CONTEXT: În iulie 2019, Dan Alexa a debutat cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. La final, antrenorul ar fi fost victima unei scene de gelozie din partea impresarei Anamaria Prodan. La câteva momente după meci, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan ar fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie. Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, apoi cearta a continuat în vestiare.

„Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine că de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc.

După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun", a dezvăluit în exclusivitate Anamaria Prodan.

"Eu când mă implic vreau să fiu ascultată la secundă!"

Despre cum percepe Laurențiu Reghecampf prietenia Anei cu Alexa, aceasta a răspuns fără să se ferească. "Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Oricum, băiețașul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci. Dacă-i dădeam în judecată pe el și postul să fi văzut pe unde scoateau cămașa", a mai spus Ana.

+45 FOTO

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU ANAMARIA PRODAN

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Moment delicat pentru Laurențiu Reghecampf în direct la „Prietenii lui Ovidiu”: „Aventură amoroasă între Ana și Alexa?”

FOTO Carmen Negoiță, apariție spectaculoasă la Marea Neagră! Cum arată la 10 ani de la divorțul de acționarul lui Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (40)
838709846256687
Florin Caranfilov  •  13 Iulie 2020, 11:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  13 Iulie 2020, 11:03

Instantaneu pus in scena chiar de ea!Iar restul pictorialului explica de ce cand au vazut-o englezii au crezut ca e...una d-alea!Ne-a zis chiar ea,cu gurita aia a ei!Ptiu!Ca asa sunt fetele astea,vesele si fara prejudecati

andrei.33
andrei.33  •  13 Iulie 2020, 01:36

Declaratii de manelista.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează