FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Anamaria Prodan despre conflictul fără cale de întoarcere: „Să vă spun o poveste fabuloasă cu Giovanni la palatul lui Gigi Becali”

Giovanni Becali
Giovanni Becali

Articol de , - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 09:40

Agentul Anamaria Prodan, 46 de ani, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit, printre altele, despre relația cu familia Becali și implicarea pe care o are la FCSB. 

Anamaria Prodan a povestit o întâmplare fabuloasă cu Giovanni Becali, cu care are un conflict despre care spune că nu mai poate fi stins niciodată.

- Te-ai împăcat cu Giovanni?
- Niciodată în această viaţă!

- Accidental, te-ai mai întâlnit cu el?
- Niciodată... A nuuu, mint! La Gigi la Palat, în curte. A fost o fază fabuloasă. Bebeto, fiu-meu, era la Gigi în brațe, vorbeam de transferuri. Eram cu spatele la poartă, nu am văzut. A intrat Giovanni. Eram cu părul lung desfăcut, chiar arătam foarte bine. A intrat, a făcut cunoștință cu mine, mi-a pupat mâna. Pe moment nu și-a dat seama cine sunt. S-a pus la masă în fața mea, a văzut cine sunt, a realizat, imediat s-a ridicat și-a plecat. Nimeni n-a zis nimic. El nu mă recunoscuse.

- Crezi că se va reîntoarce în impresariat?
- E foarte greu după ce-ți pierzi credibilitatea. Cum să te întorci și să stai cu capul sus? Are oameni care lucrează pentru firma lui, dar suntem la mii de ani lumină unul de celălalt în momentul ăsta. Este foarte greu să mai revină. Familia asta, chipurile, a fost numărul unu în România, dar nimeni n-a reușit să vândă mai bine decât mine. Pe sumele pe care am vândut eu.

- El a avut jucători foarte mari.
- Corect, dar niciodată n-a vândut pe sumele pe care am reușit eu. În momentul ăsta dețin cel mai mare transfer din istoria Belgiei, Cehiei și României. Dacă cineva aduce acum o ofertă de peste 30 de milioane de euro pentru Dennis Man, ăla chiar e șmecher. Poate să spună că m-a depășit.

Vezi și: EXCLUSIV Interviu EXPLOZIV cu Anamaria Prodan: „De când am plecat eu și Reghe s-a ales praful de Steaua. Au venit antrenori fără minte, zero barat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
233026790963407
Bogdan Cretu  •  24 Ianuarie 2019, 18:37

prodanca , cea mai tare din parcare. Pacat ca i-au murit laudatorii!

114490182592687
Un Castravete  •  24 Ianuarie 2019, 10:39

Ce mai faza fabuloasa doamneee, de povestit nepotilor. Baa sunteti dezastru , cu jurnalismul vostru de doi lei, disperati dupa clickuri, dupa accesari. *** de stire

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cezar_patru
cezar_patru  •  23 Ianuarie 2019, 20:47
Postat de gannicus2014 pe 23 Ianuarie 2019, 10:19

bah, sunteti culmea, o sa faceti 20 de articole astazi cu marile dezvaluiri ale Prodancai

si parca lor le pasa de sport...poate prea mult....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează