FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu, replică dură pentru Anamaria Prodan: „Școală mai nimic, farmec de femeie în casă... Acum mă consideri mort. Când eram tânăr, mă divinizai!”

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 11:56

Cornel Dinu (70 de ani) a reacționat după ce Anamaria Prodan (46 de ani) a declarat ieri la emisiunea GSP LIVE: „Pentru mine, Cornel Dinu a murit!”.

 

"Blesteamă să moară de cancer pe toți cei care o critică și e lăsată în pace... Minte, sfidează, se bagă unde nu-i fierbe oala să se îmbogățească precum un corb din hoitul fotbalului românesc, împrăștie uitarea morții asupra celui care i-a spus cine e, dar e credincioasă!... Și are confident călugăr!

Deci se căiește și la câte face în continuare cred că are duhovnicul în casă. Dacă așa se comportă un creștin ce-și mai face și propagandă că ar fi și practicant, atunci vai de credință! Îi cântăm prohodul.

Recunosc, i-am scăpat "concubinul" din acte, săracul, din cătarea sârbilor pe care încercase să-i păcălească la pariuri. Pentru așa ceva Mile... îi punea în rigolă. Mă rugase nașu Iulian Chiriță din Târgoviștea mea natală.

M-a amenințat cu Tribunalul, că mint. Nu m-a dat în judecată. Știa că am dreptate. Cred, reușito, că "mă divinizai"! E.. Eram tânăr, nu-i așa, "ziaricio"? Școală mai nimic, farmec de femeie în casă, nu puteai să ai decât tranzit pe culmi.

Citește AICI replica dată AZI de Anamaria Prodan

Acum, Iași, Chiajna, Călărași... Ești ruptă de acolo. Dincolo și-au dat seama ce-ți poate pielea. Plăteai doar tu, și imediat bye-bye! Ți-a rămas, ce-i drept... bonne pour l'orient (n.r. expresie peiorativă, care se referă la practici pretabile în țările subdezvoltate). Să-ți fie numai de bine...

Dar pentru că gura păcătosului adevăr grăiește, singură recunoaște că partenerul cu acte de soț mânca în Germania la restaurantul croatului unde se făceau pariuri. Se pare că el doar trecea pe acolo și molima nu s-a luat de el. Bravo națiune, aici am ajuns!

Dacă tot m-ai omorât n-ar fi mai bine să nu-mi mai pronunți numele? Altfel ți-o vei lua de fiecare dată, reușito!

Când ai să încetezi să mai spui minciuni despre mine, nu voi mai spune nici eu adevăruri despre tine. Cred că ți-o luai și de la Răzvănel (cum îl alintă Porumboiu) Boanchiș. I-ai luat banii de la gura familiei prin Tribunal, că mi-a luat apărarea, hapsâno!

I-ai sărit în ochi și cu drăgălășenii false astă vară când era cu soția și cu fiica pe terasă la Mamaia. Ce era să facă: s-a dat gentleman! Eu sunt doar cu Merlin! Gentleman get-beget. Dar pentru tăticul lui mârâie și sare. Dacă mai erau lupii Nero și Prinți, erai brodată”, a fost mesajul lui Cornel Dinu transmis către Anamaria Prodan prin intermediul GSP.ro.

Mister a replicat și la GSP LIVE

În 2013 a pornit totul

Scandalul dintre cei doi a pornit în 2013 când Mister a susținut că Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al lui Reghecampf, i-a solicitat sprijinul pentru a-l salva pe Reghecampf de la răzbunarea mafiei sârbeşti după un Bayern - Cottbus 3-1, care ar fi trebuit să se termine la trei goluri diferenţă. Era vorba despre o partidă din toamna lui 2002. Tot cazul poate fi citit AICI!

 Reacția impresarei la GSP LIVE despre Cornel Dinu

Vezi și:

VIDEO Anamaria Prodan, față-n față cu Ștucan la GSP LIVE! Declarații incendiare: „Pentru mine, Cornel Dinu a murit!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
107054686388652
Mircea Ordean  •  15 Februarie 2019, 20:28

”Când eram tânăr, mă divinizai!” / Problemă este cînd vreo persoană divinizează același om, în mai multe mega-etape ale vieții sale. / E semn că a stat în loc (ca să nu spun c-a fost dată de viață înapoi...).

107054686388652
Mircea Ordean  •  15 Februarie 2019, 20:01

„EXCLUSIV Cornel Dinu, replică dură pentru Anamaria Prodan: „Școală mai nimic, farmec de femeie în casă...” Întreb și eu. Care e școala multă a dlui Dinu? Eventual, și la ce îi servește. Eu unul izbutesc să fiu acru cu semenii și fără școală. PS Am momente în care mă întreb de unde i se trage dlui Dinu. Găsesc și răspuns, chit că unul din categoria funie în casa spînzuratului.

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  15 Februarie 2019, 08:34

D-na asta(cam inculta) a depasit masura :este obraznica si ingamfata

Vezi toate comentariile (41)
Comentează