FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI, DUMINICĂ, 18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Antrenorul de la Sepsi i-a pus gând rău lui FCSB: "Jucătorii mei nu vor pleca urechea la ofertele lui Becali" + "Îi vom chinui la fel ca-n iarnă"

Neagoe crede că Sepsi are forța să-i încurce pe vicecampioni  // FOTO: Cristi Preda
Neagoe crede că Sepsi are forța să-i încurce pe vicecampioni // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 17:41

Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a prefațat partida cu FCSB de duminică. Tehnicianul de 50 de ani e convins că echipa sa va pune mari probleme vicecampioanei României.

- Domnule Neagoe, ce simțiți înaintea acestui meci?
- Nu mai sunt la început de drum. Știu ce am de făcut și am mai avut multe meciuri contra FCSB-ului. În plus, suntem deja obișnuiți cu meciurile tari. Cred că avem cel mai greu start de campionat dintre toate echipele.

- Vă temeți de cineva anume?
- De ce? FCSB are în componență mulți jucători valoroși, pe care s-au dat bani mulți. Orice jucător care ajunge să evolueze acolo are calitate. Dar știu cum să tratez și să gestionez astfel de meciuri. Trebuie să fim foarte atenți și să încercăm să ne facem jocul.

- Ați dominat Craiova categoric, veți reuși să faceți asta și duminică?
- Va fi greu. Cele două au stiluri diferite de joc, e clar că FCSB va încerca să pună presiune din primul moment. Dar am încredere mare în băieții mei, am jucători de calitate care pot da o replică pe măsură. Mă bazez și pe acest lucru.

- Credeți că vor odihni jucători după meciul cu Hajduk?
- Sincer, e greu să anticipez ce echipă va folosi Dică. Tocmai din cauza meciului cu Hajduk. Oricum, vor fi foarte determinați și pregătiți din toate punctele de vedere pentru că rezultatele și jocul bun practicat de noi au atras atenția.

"O vom chinui pe FCSB ca în iarnă"

- Gnohere e într-o formă fantastică, îi pregătiți ceva special?
- Niciodată nu m-am concentrat asupra unui singur jucător în meciurile cu echipele mari. El nu ajunge în poziție de gol dacă blocăm și ceilalți jucători, Tănase, Man, Coman sau oricare joacă. Deci ar fi inutil să stau să mă focusez pe un jucător când într-un astfel de meci lovitura poate veni din orice parte. Cunosc bine FCSB, v-aș ruga să vă aduceți aminte cât de mult i-am chinuit la începutul anului. Și atunci, ca și acum, FCSB avea în lot multe valori. Cred însă că noi suntem mai puternici decât atunci.

- Vă așteptați să apară oferte pentru jucătorii lui Sepsi de la FCSB?
- Ha, ha! Știu la ce vă referiți. Nu mă interesează ce va zice Gigi pe la TV. Toată lumea îl cunoaște. Eu am mare încredere în echipa mea, grupul care e la Sepsi e fantastic și sunt convins că nu vor pleca urechea la niște vorbe de prin ziare sau de pe la TV. Veți vedea că Sepsi va face o figură frumoasă.

- Dacă v-ar spune cineva acum că luați un punct din această deplasare, ați fi mulțumit?
- Nu știu cum să vă răspund. Sper totuși să ne facem noi jocul nostru, pentru că dacă vom reuși, FCSB va avea mari probleme cu noi. Avem jucători de calitate, care au demonstrat că pot face jocuri excelente. Așa că sunt convins că putem chiar să producem marea surpriză la București.

"Aștept să văd multă determinare și agresivitate la jucătorii mei. Sper să ne impunem jocul și să scoatem maximum din acest meci. Încă mai am regrete după prima repriză cu Hermannstadt, pentru că puteam fi pe primul loc"
Eugen Neagoe, antrenor Sepsi

2 goluri
 a primit Sepsi în 4 meciuri, având cea mai bună apărare din Liga 1

22 de luni
au trecut de la ultima înfrângere a FCSB-ului acasă, 0-1 cu Gaz Metan, pe 16 octombrie 2016

  • FCSB - Sepsi se joacă duminică, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Vezi și: Ne-au invadat străinii! Situație alarmantă în Liga 1, după ce FRF a impus regula jucătorului U21 » Diferențe uriașe față de anii trecuți!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
zagna
zagna  •  17 August 2018, 21:46
Postat de Danut Ognean pe 17 August 2018, 19:20

fortza sepsi

Eu vreau un Pepsi rece !

100002473541087
Danut Ognean  •  17 August 2018, 19:20

fortza sepsi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează