FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

EXCLUSIV ASA răspunde dur celor de la Pandurii: "Acesta nu este un pretext! S-ar crea un haos"

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2016 15:18

Într-un interviu pentru GSP.RO, noul director sportiv al celor de la ASA Tg. Mureş, Cristi Bobar, le răspunde gorjenilor de la Pandurii Tg. Jiu, care au cerut reprogramarea meciului cu mureşenii. (Vezi detalii)

- Domnule Bobar, Pandurii a cerut reprogramarea meciului cu ASA Tg. Mureş din etapa a 24-a, programat vineri, ora 20:30, motivînd că jucătorii gorjeni au fost convocaţi la echipa naţională.

- ASA Tg. Mureş nu este de acord cu aşa ceva. Programul a fost făcut acum două săptămîni, nu cred că Liga va permite una ca asta! Nu e corect să ceri aşa ceva, ce înseamnă asta? Dacă trimiteam şi noi jucători la echipa naţională ne adaptăm programării, indiferent de cîţi jucători erau selecţionaţi. Echipa naţională nu e un pretext. Ce s-ar întîmpla dacă toate echipele care au dat jucători la lot ar cere reprogramări? Ar fi un întreg haos!"

- Legat de jucători, aţi venit de curînd la ASA, cum vă înţelegeţi cu echipa?

- Am întîlnit aici probabil vestiarul cu numele cele mai "grele" din fotbalul românesc, un grup foarte unit. Fotbaliştii lui ASA au personalităţi foarte puternice. Sînt ca nişte gladiatori cînd intră pe teren. Eu aşa i-am simţit, sînt fotbalişti în adevăratul sens al cuvîntului, își doresc să joace cu mize cît mai mari.

"ASA este vicecampioana României, venirea mea aici ca director sportiv este un mare pas înainte în cariera mea" Cristi Bobar

- Bogdan Mara v-a adus la ASA?

- Consiliul de administraţie m-a adus, dar a contat foarte mult şi părerea lui Bogdan Mara. Ne cunoaştem de multă vreme. Şi eu mi-am dorit foarte mult să ajung aici, de aceea am stat o perioadă şi am aşteptat, nu am luat în calcul orice variantă.

- Nici Voluntari?

- La Voluntari am stat două zile datorită domnului Dragomir, dar cînd a apărut oferta de la Tg. Mureş nu am putut refuza. Îi mulţumesc domnului Dragomir că m-a înţeles şi că m-a lăsat să vin aici. Mi-am dorit foarte mult să lucrez cu Grigoraş şi cu aceşti jucători extrem de valoroşi.

"Am să îmi dau tot interesul şi toate resursele mele pentru a apăra interesele Mureşului"Cristi Bobar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Februarie 2016, 18:12
Postat de enough pe 05 Februarie 2016, 17:59

silfida asta parca era catea pana la moarte

pana gaseste un club sa ii dea un salariu mai mare, la ce mutra de boubarvina are saracul, nici nu putea sa gaseasca alt club. Asta se muta de la un club la altul pe banii statului. Mai are de zburat la Craiova si Ploiesti, in rest le-a bifat pe toate, il face si pe Narcis gelos.....

enough
enough  •  05 Februarie 2016, 17:59

silfida asta parca era catea pana la moarte

danms
danms  •  05 Februarie 2016, 17:54

Să mor dacă înțeleg ce caută ăsta la noi ?! Cică „un pas înainte în cariera mea...” !!! Ce carieră, că dacă am auzit ceva de el, e legat de un scandal pe la vestiare la un meci cu Steaua ! Și-atunci să-nțeleg că o să rupă gardurile la Mureș ? Cine să vă mai înțeleagă ?...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează