FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

EXCLUSIV Au pregătit derbyul cu băutură și femei: încă un episod bahic cu doi dintre jucătorii importanți ai FCSB în prim plan!

Fotomontaj al Gazetei cu cei doi petrecăreți +3   FOTO
Fotomontaj al Gazetei cu cei doi petrecăreți

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 00:00

Harlem Gnohere și Wilfred Moke au petrecut, sâmbătă noapte, alături de mai mulți prieteni și femei într-un club din București.

După escapadele lui Tamaș care au făcut turul presei internaționale, meciurile de poker pe bani cerute de Alibec și aprobate de Gigi Becali cu girul lui Reghecampf și MM Stoica, alți doi jucători ai FCSB-ului au dat o lovitură chiar înaintea meciului cu Dinamo, de luni seară, de pe Arena Națională.

Dacă Tamaș s-a potolit în ultima vreme și nu s-a mai dat deloc în spectacol, de această dată Harlem Gnohere și Wilfred Moke au ieșit grav în decor!

Cei doi fotbaliști au profitat din plin de puținele ore de libertate pe care le-au primit de la Laurențiu Reghecampf, iar sâmbătă seară, cu două zile înainte de meciul cu Dinamo, au decis să iasă într-un club din București și să petreacă până târziu în noapte cu femei și cu alcool.

Informațiile au fost dezvăluite în exclusivitate pentru ziar de oameni din anturajul fotbaliștilor, care au povestit experiența bahică a celor doi colegi de cameră.

Vin, vodcă și femei

"Duminică dimineață, băieții au intrat oficial în cantonament pentru meciul cu Dinamo, iar sâmbătă au avut liber de la ora 12:00. Gnohere și cu Moke, alături de mai mulți prieteni, dar și femei, au decis să sune adunarea și să meargă la un local din București unde să bea și să se distreze. Petrecerea s-a ținut în club Entourage din Centrul Vechi, un local frecventat aproape zilnic de cei doi jucători", spun sursele ziarului.

"N-a lipsit vinul de cea mai bună calitate, dar au fost și două sticle de vodcă, pe care cei doi alături de prietenii lor le-au dat rapid peste cap. Pe lângă băieți, au mai venit în club și mai multe «zâne blonde» care le-au luat mințile celor doi fotbaliști", sună dezvăluirile.

Reghecampf a aflat imediat de petrecerea nocturnă a celor doi, dar nu a luat nicio măsură împotriva acestora pentru că ei se aflau în timpul liber și nu au încălcat regulamentul de ordine interioară al clubului.

Nu este pentru prima dată când Gnohere și Moke fac astfel de petreceri nocturne, dar până acum, informația nu a ajuns la urechile antrenorului sau a celor din staff.

Tamaș, clauză antibăutură

Gigi Becali a luat o hotărâre în ceea ce privește viitorul lui Gabi Tamaș la FCSB și îi va face fundașului un nou contract, tocmai pentru a nu mai apărea derapaje din partea acestuia.

"Tamaș nu o să plece de la Steaua. Cu Tamaș am o convenție că o să-i schimb contractul și o să-i pun acolo niște clauze. O să-i pun alte clauze. O să-i pun mai multe, o să fie niște clauze drastice. Dacă mai bea... nu are rost să comentăm acum, nu vreau să se supere. Eu am vorbit cu el, m-a întrebat, noi contractul o să-l facem", a declarat Becali la DigiSport.

"La Steaua au fost multe acte de indisciplină, dar le-am acoperit noi pe toate ca să nu apară în presă! Dar de-acum, gata, s-a terminat, încep să mă implic eu!"
Gigi Becali, finanțator FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
203348090180675
Aurel Vedinas  •  04 Mai 2017, 17:00

*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulihenry14
iulihenry14  •  04 Mai 2017, 13:42
Postat de inginerul_reloaded pe 04 Mai 2017, 12:45

mai uita-te o data la clasament,sau roaga pe cineva sa ti-l citeasca :))

Ce treaba are clasamentul cu ce am scris eu? Mai uita-te odata la ce am scris eu si performantele lui Gnohere si roaga pe cineva sa iti traduca ce am vrut sa zic.

iulihenry14
iulihenry14  •  04 Mai 2017, 13:41
Postat de sooos1ck pe 04 Mai 2017, 12:46

Elefantul nu da palme furnicilor...eventual un picior! Nu man, ai inteles gresit, Steaua nu fura jucatori, jucatorii fug de la anumite echipe!

Asa e bossule. A fugit de la o echipa in care era titular indiscutabil la o echipa unde ia mai multi bani si joaca 10 minute pe meci. Vrea "performanta" deaia a venit la Steaua. Si nu am zis ca fura Steaua jucatori, "man". Eu am scris doar ce *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close