FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Bratu e aproape demis » Cine vine în locul lui la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2018 07:59

Claudiu Niculescu e favorit să-l înlocuiască pe Bratu, dacă roș-albii nu-și revin din pasa proastă.

Vremuri grele pentru Florin Bratu, nu doar pentru Dinamo! După ce a defilat în play-out, în primăvară, "Mitraliera" s-a îndepărtat de locul 6, ultimul de play-off. Cifrele sunt negre: jumătate din meciurile startului de sezon sunt soldate cu eșec, poziția a 10-a în clasament, câte 3 goluri încasate în deplasare, două eșecuri la rând!

Jocuri capitale

Surse autorizate susțin că omul cotat cu prima șansă să preia Dinamo în cazul în care Bratu va continua pe panta înfrângerilor este Claudiu Niculescu. Mai exact, dacă va pierde și următoarele partide ale lunii septembrie, cu Poli Iași, în deplasare, și cu Sepsi Sf. Gheorghe, acasă, Florin va deveni istorie pentru gruparea din Ștefan cel Mare. Chiar dacă acum o lună și-a extins contractul până în 2020, iar conducerea l-a susținut public și după ultimul eșec.

Negocieri fără efect

Niculescu, 42 de ani, e liber după ce s-a despărțit de FC Voluntari, formație la care câștigase Cupa și Supercupa României. "Lunetistul" a rămas unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria clubului, nu doar pentru precizia la loviturile libere, ci și pentru cele 7 trofee câștigate cu Dinamo, plus două titluri de golgeter în tricoul roș-albilor.

Cu Negoiță a fost în mai multe rânduri în contact pentru a prelua echipa, niciodată nu s-a ajuns la un acord. Claudiu e dispus să revină în circuit după jumătate de an de pauză. 

15 victorii a strâns Bratone ca antrenor al "câinilor" în toate competițiile în 24 de meciuri. Mai are 2 remize și 7 înfrângeri, golaveraj 43-28

3 eșecuri a avut Florin în primăvară, cu Craiova (0-1), în Cupa României, cu Juventus Colentina (1-2) și cu Sepsi (0-2) în play-out. În această toamnă are deja 4 înfrângeri în 8 runde

"Nu e corect să dăm vina doar pe antrenor. Nu e nimic pierdut, trebuie să avem răbdare și cu antrenorul, și cu jucătorii tineri. Sunt convins că putem avea rezultate"
Alexandru David, președinte Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
ray51
ray51  •  19 Septembrie 2018, 11:12

Florine, nu pleca! Vorbeste cu jucatorii si explica-le situatia. Daca te vor ajuta in urmatoarele 2 meciuri (vei simti asta!) inseamna ca ai de indreptat relatia dintre tine si grup. Daca nu te vor ajuta (vei simti asta!) e limpede ca nu esti dorit si nu-ti ramane decat sa pleci. Incearca !

redbuldog
redbuldog  •  18 Septembrie 2018, 23:42

E clar ca Bratone paraseste haita...!Trebuie un soc la echipa,un tsunami care sa-i trezeasca si pe alde Penedo,Kastikas,Popescu,Nistor, ,Hanca, Salamao,oameni care dadeau consistenta si echilibru, in joc,rezultand altfel de evoluti decat cele actuale..Niculescu e nimerit sa preia pe Dinamo,hai sa ne aducem aminte ce a realizat la Voluntari intr-o situatie mai dificila...are abnegatie si ambitie,are pedigree alb-rosu si chiar merita, prin cariera inchinata acestui club, sa incerce o resuscitare acum in ceasul al 23-lea!

mosvasile
mosvasile  •  18 Septembrie 2018, 21:07

Baaa!A tunat si v-a adunat!Poa's-aduca si pe Mauriho,la Dinamo purceaua-i moarta-n cotetz!Si cu ***-n usa!Noua ne trebuie alt finantzator,nu neam prost ala de la Rin Hotel!Care nu vrea altceva decat sa aduca jucatori liberi de contract-de preferinta negri si croatzi-ca sa-i vopseasca si sa-i vanda el apoi,chiar cu preturile alea derizorii!Care au facut praf firma lui Dinamo!Dar ce-i pasa lui!El e la mica ciupeala iar noi ne batem capul ca ce antrenori ne trebuie!Nu!Ne trebuie un finantator!Care sa fie OM!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează