FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Calvarul unui fotbalist de la FCSB! N-are voie să joace și e gata să renunțe la tot pentru a evolua din nou: "Nu mai pot așa!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2018 12:58

Alexandru Aldea (23 de ani) a fot unul dintre cei mai apreciați jucători ai FCSB-ului pe când echipa de puști a roș-albaștrilor evolua în Youth League.

I se prevedea un viitor frumos și deja ajunsese să fie comparat cu Mirel Rădoi sau Alex Bourceanu, unii dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a echipei. De atunci, lucrurile au luat-o la vale pentru fotbalistul care e mijlocaș box to box, dar a mai jucat și ca fundaș central atunci când i s-a cerut. 

E de 9 ani la FCSB, însă a jucat un singur meci la prima echipă, într-un 2-1 cu Rapid, în Cupa Ligii, în sezonul 2014-2015, iar acum nu știe încotro să meargă. Într-o situație similară este și Rareș Enceanu. 

"Mă antrenez cu Steaua 2 și mai am un an de contract. Nu am nicio șansă să joc aici. De un an doar mă antrenez, nu mai pot sta în situația asta. Vreau să joc fotbal. Sunt tânăr, sper să fiu înțeles și să mă lase să plec", a explicat Alex pentru GSP.RO.

1.500 €câștigă Alexandru Aldea în fiecare lună la FCSB 

Ar merge la LIGA a 4-a  

Pentru că e decis să-și relanseze cariera, fotbalistul FCSB-ului e gata să meargă chiar și în Liga a 4-a, numai să joace. E convins că poate reveni în prim plan. 

"Cred că voi renunța la ce mai am de primit ca să pot pleca până la urmă. M-aș duce și la Liga a 3-a sau a 4-a. Am crescut în Ghencea, am jucat fotbal de mic pe stradă. Nu mai pot sta și aștepta să treacă anii peste mine. Simt că mai pot arăta ceva", a explicat Alexandru Aldea.

50.000 €este cota pe transfermarkt a lui Alexandru Aldea 

Alexandru Aldea a mai jucat în cariera sa la Fortuna Poiana Câmpina, Ceahlăul Piatra Neamț, Sporting Turnu Măgurele și Oltenița.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
davveroirl
davveroirl  •  21 Iunie 2018, 15:29
Postat de poison_2 pe 21 Iunie 2018, 15:10

Alt jucator pe care FC FîCîSîBî l.a terminat! Dar se vede că nici capul nu.l prea ajută.. el crede că e la Steaua.. Degeaba ai talent dc nu te ajută și capul!

te-ai descris perfect ...

poison_2
poison_2  •  21 Iunie 2018, 15:10

Alt jucator pe care FC FîCîSîBî l.a terminat! Dar se vede că nici capul nu.l prea ajută.. el crede că e la Steaua.. Degeaba ai talent dc nu te ajută și capul!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  21 Iunie 2018, 14:26
Postat de davveroirl pe 21 Iunie 2018, 14:01

daca 1500 euro pe luna il tin acolo si sta pt ei ,inseamna ca nu are incredere in el ,si daca pleaca si renunta la bani poate ajunge undeva unde castiga 2-3000 ,deci nu pierde nimic...nu poti pleca si sa-ti iei si toti banii ,atunci mai stai cat ai contract si iti iei banii ,el vrea sa castige din 2 locuri ,nu inteleg !?

Ori are probleme medicale, ori are probleme cu evenimentele dese de halbere. Exista o lege,daca nu ma insel, care ii da dreptul sa plece daca nu are un anumit numar de meciuri jucate. Asa sta prin localuri si incaseaza 1.5k.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează