FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, JOI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

EXCLUSIV CCA a decis pe cine trimite la meciul de foc CFR - FCSB » Săptămâna viitoare va arbitra în Champions League

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 12:35

CCA îl va trimite joi în Gruia, la CFR - FCSB, pe cel mai valoros "central", care nu a comis nici o eroare în actualul campionat, Ovidiu Hațegan, 37 de ani, arbitru FIFA de 10 ani.

CFR - FCSB e un meci cu grad de risc extrem de ridicat, mai ales după declarațiile făcute de Gigi Becali și Iuliu Mureșan.

Aşa e privit şi în birourile Comisiei Centrale a Arbitrilor, iar Kyros Vassaras a decis să-l delege la această confruntare pe arbitrul numărul 1 al ţării.

Ovidiu Haţegan şi întreaga lui brigadă de Champions League, din care mai fac parte Sebastian Gheorghe şi Octavian Şovre, vor oficia joi în Gruia.

Haţegan se află la cel mai înalt nivel de când se află pe lista FIFA. A început perfect acest campionat şi în cele 6 etape în care a oficiat nu a comis nici o greşeală.

Chiar şi sâmbăta trecută, la Craiova - Dinamo, a avut de judecat multe faze încinse şi pe toate le-a apreciat perfect, iar observatorul i-a acordat o notă mare.

Mai mult, Haţegan a fost deja informat de câtre UEFA că săptămâna viitoare va arbitra una dintre cele 16 partide din etapa a doua de Champions League.

În primele 10 runde, Haţegan nu a oficiat la nici un meci al CFR-ului, dar nici la cele ale FCSB-ului.

În schimb, în trecut a condus 3 confruntări dintre echipele care acum sunt pe primele două locuri în clasament. Nu doar că roş-albaştrii n-au pierdut niciodată, dar clujenii nici măcar n-au marcat gol în poarta Stelei cu "centralul" arădean: CFR - Steaua 0-0 şi Steaua - CFR 3-0, în 2013, plus CFR - Steaua 0-1, în 2014.

Steaua cu Haţegan sezonul trecut

Pandurii - Steaua 0-1
Voluntari - Steaua 2-3
Dinamo - Steaua 3-1
Craiova - Steaua 1-2
Viitorul - Steaua 1-3
Dinamo - Steaua 2-1

CFR cu Haţegan sezonul trecut

CFR - Craiova 0-0
Chiajna - CFR 1-2
Poli Iaşi - CFR 1-2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  20 Septembrie 2017, 07:06

DACA NU E KOVACS ESTE...HOTOGAN!!!SAU AVRAM!!!IATA CATIVA ARBITRII ""DE CASA""AI CFR-ului!!!DAR SI EXECUTANTI AI ORDINELOR LUI....BURLEANU!!!!ACESTI ARBITRII VOR DISPAREA CAT DE CURAND DIN ARBITRAJUL ROMANESC IAR ""CIURLI-BURLI""VA FI CAZAT LA....JILAVA!!!!AVETI PUTINTICA RABDARE!!!+

manty_one
manty_one  •  19 Septembrie 2017, 22:29
Postat de florianveress pe 19 Septembrie 2017, 21:40

Nici ție nu ți-a băgat Dumnezeu în traistă totul!

stai linistit....cu ajutorul lui Dumnezeu dar desigur si al meu, mi-am bagat suficient!!

kkkotto07
kkkotto07  •  19 Septembrie 2017, 21:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează