FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Dan Petrescu la Poli Iași?! Sabo pregătește o revoluție + Dică și Zenga, alte două nume uriașe, sunt pe listă

Dan Petrescu avea 40.000 de euro pe lună la CFR, sezonul trecut. O antrenează în prezent pe Guizhou Hengfeng, în liga a doua chineză
Dan Petrescu avea 40.000 de euro pe lună la CFR, sezonul trecut. O antrenează în prezent pe Guizhou Hengfeng, în liga a doua chineză

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2019 11:03

Surse din anturajul lui Horia Sabo, finanțatorul lui Poli Iași, susțin că acesta ar încerca să detoneze bomba și să-l convingă pe Dan Petrescu, antrenorul lui Guizhou Henfeng, să meargă în Copou. Următorii pe listă sunt Walter Zenga și Nicolae Dică.

"Discut cu nume grele din fotbalul românesc", a dezvăluit Horia Sabo marți dimineață, întrebat dacă ia în calcul îndepărtarea antrenorului Flavius Stoican în condițiile parcursului modest din acest an, soldat cu ratarea play-off-ului și debutul cu stângul în play-out.

Directorul general al lui Poli n-a vrut să dea nume, însă Gazeta a aflat din anturajul acestuia că negociază cu Dan Petrescu, iar pe lista lui mai sunt Walter Zenga și Nicolae Dică!

Nu s-a întors "Bursucul" la CFR Cluj și merge la Iași?! E în stare Poli, cu un milion de euro datorii, să plătească un tehnician din Top 3? Sursele GSP susțin că Petrescu ar lăsa China și pentru mult mai puțini bani decât i-a propus CFR, dar își dorește liniște și putere deplină.

Exact ceea ce nu i s-a putut garanta în Gruia. Nici sezonul trecut, când s-a pus la un moment dat problema demiterii lui, deși era pe locul 1, și nici recent, când s-a tratat cu el o posibilă revenire pe bancă.

Pe 18 martie, Sabo speră că Tribunalul îl va repune în funcție, după conflictul cu Comitetul Director. Luni seară, Stoican a fost reconfirmat în funcție!

"Din câte știu, Sabo e grav bolnav și nu cred că în perioada de convalescență își pierde timpul vorbind prostii prin presă!"

"Facem greşeli elementare. Vinovat principal sunt eu şi jucătorii. E greu fără Cristea şi Flores. Eu îmi asum situaţia şi voi încerca s-o redresez. Îi înţeleg pe suporteri că-mi cer demisia"
Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

"Dacă Poli continuă să joace la fel de modest cum a făcut-o la 0-2 cu Hermannstadt și cu FC Voluntari, evident că va trebui să schimb ceva. La lotul de jucători nu mai pot să umblu"
Horia Sabo, director general Poli Iași 

Vezi și: EXCLUSIV Mesajul lui Flavius Stoican pentru suporterii ieșeni și ironia la adresa conducerii: „Eu știu că e grav bolnav și nu-și pierde timpul vorbind prostii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1563051330401381
Bujor Laurentiu  •  12 Martie 2019, 14:23

1 aprilie deja?

865613023554818
Vlad Rauleac  •  12 Martie 2019, 13:20

N-am crezut ca voi anunge sa zic si asta dar sper si eu sa il repuna in functie pe 18 martie ca m-am lămurit.

magic4ever
magic4ever  •  12 Martie 2019, 12:18

Aoleo ce glume proaste are in program Szabo...Iasi nu are bani sa plateasca salariile si datoria de 100.000 Euro lui Becali pentru Qaka si il vor pe Dan Petrescu...sa nu mai zic de gazonul infect de la Iasi...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează