FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cel mai bun român de la Dinamo e pe picior de plecare » Ofertă importantă din străinătate

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2015 15:10

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că Dinamo l-ar putea pierde în acestă iarnă pe Steliano Filip, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

Evoluțiile fundașului de 21 de ani au atras atenția polonezilor de la Lech Poznan, care ar dori să îl transfere în această iarnă.

  Dinamo nu pare tentată să îl lase pe Filip să plece, din două considerente. Șefii clubului nu vor să slăbească echipă, prin plecarea unui titular, și nu sînt mulțumiți de suma de transfer. Cu toate acestea, dinamoviștii sînt dispuși să negocieze cu formația de pe locul 6 din Polonia.

2
goluri a marcat Filip în 21 de meciuri jucate în acest sezon

Citește în ediția tipărită sau în varianta digitală ce sumă oferă polonezii pentru Filip și de ce alt jucător au fost interesați.

850.000 €este cota lui Filip, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (97)
caminero
caminero  •  23 Decembrie 2015, 21:00
Postat de grandetorito pe 23 Decembrie 2015, 17:59

Aia da. Concurenta ridica valoarea echipei. Imi aduc aminte ce mult am tras si noi cu petardele de portari in trecut: Lung, Carlos, Andrey...

Io tot nu inteleg ce aveti cu Andrey ... nu tin minte vreo gafa nemaivazuta a cetateanului ...

d_3amon
d_3amon  •  23 Decembrie 2015, 19:44

filip cel mai bun jucator de la Dinamo, nu e nici macar cel mai bun fundas... poate cel mai bun fundas stanga de la Dinamo, daca prinde Fai o zi mai proasta. n-o sa ajunga in viata lui fotbalist mare pentru ca ii lipseste creierul, are vre-o 5 galbene luate pentru porteste sau pentru lovirea mingii dupa fluierul arbitrului. mai pui la asta niste suturi in tribune cu 3 coechipieri liberi si niste 80% din centrari in peluza si l-ai definit pe filip. un bezmetic care unenori se apara bine. are calitati fizice, dar pana nu invata sa gandeasca pe teren nu va iesi fotbalist din el in veci. doar jucator de fotbal la nivelul ligii 1.

nebraska
nebraska  •  23 Decembrie 2015, 18:59
Postat de sibelius pe 23 Decembrie 2015, 18:56

Inca nu ai invatat sa scrii cu litere mari numele cartierului in care locuiesti? Sau asta e motivul pentru care nu ai trecut in clasa a 4-a nici anul asta?

Sa-ti fie de bine Rupi,nici vara n-ai bani de capsuni,sa gasesti acum in tomberon chiar e ceva.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează