FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj a obținut semnăturile a doi fotbaliști » Prima reacție oficială despre venirea lui Bokila: "Nu o să uit asta niciodată!"

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2017 15:14

CFR Cluj continuă să facă transferuri, iar astăzi oficialii din Gruia au obținut semnătura altor doi fotbaliști, ambii cu contracte pe 2 ani.

Președintele Iuliu Mureșan a dezvăluit pentru GSP.RO că fundașul Paulo Vinicius, de la Apolon Limassol, și mijlocasul Pelayo, de la Elche, au semnat deja cu gruparea din Gruia.

"Pot să vă spun că astăzi am obținut acordurile celor doi jucători, marți urmând să vină în România pentru a se alătura lotului și a pleca în cantonamentul echipei noastre. Sunt doi jucători foarte buni, pe care noi i-am urmărit de foarte multă vreme și care sunt sigur că se vor integra foarte bine în cadrul echipei noastre", a spus Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

Pe lângă cei doi, CFR i-a mai transferat în această vară pe Saşa Balici, Ovidiu Hoban, Alexandru Vlad, Marius Coman şi Urko Vera.

Întrebat despre posibila deturnare a lui Jeremy Bokila, care pare foarte aproape de Dinamo, președintele din Gruia a declarat: "Și  Dan Petrescu, și noi știm foarte bine ce jucători urmărim în acest moment și pot să vă confirm că pe listă sunt doi atacanți. Poate și Bokila, nu știu, nu îmi place să vorbesc despre jucători care nu au semnat încă.

Lucrăm de câteva zile și sper ca până sâmbăta viitoare să-i avem alături de noi în cantonamentul echipei. Sunt doi jucători foarte buni, care o să ne ajute foarte, foarte mult.

Despre Bokila pot să spun că nu o să-l uit niciodată pentru golul pe care ni l-a marcat în finala Cupei României cu CFR Cluj, din iunie 2013, la București, pe Arena Națională (n.r. 1-0 pentru Petrolul, scor final)".

Paulo Vinícius (fundaș central - 32 de ani)
- a evoluat ultima dată la Apollon Limassol
- a câștigat Supercupa Ciprului în 2016
- a evoluat în cariera sa la echipe precum Gremio Inhumense, Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Uniao Leiria, Braga, Operario-MT, Boavista
- alături de Braga a câștigat Cupa în 2013
- are 1.86 m
- în ultimul sezon a adunat 35 de meciuri și a marcat de 7 ori
- este cotat la 600.000 de euro de transfermarkt

Pelayo Novo (mijlocaș central - 26 de ani)

- vine de la Elche
- a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Oviedo, Cordoba și Lugo
- este cotat la 400.000 de euro pe transfermarkt
- a adunat 29 de meciuri și 5 goluri în ultimul sezon

"Vreau să fac o precizare și să vă spun că CFR Cluj nu va da niciodată 700.000 de euro pentru Moruțan! Nu știu de unde a apărut suma aceasta, dar vă garantez că nu vom plăti niciodată atât pentru un astfel de jucător"
Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
bazileon
bazileon  •  18 Iunie 2017, 00:08

Multa lume necajita.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Iunie 2017, 17:46
Postat de bombon pe 17 Iunie 2017, 17:14

Ha,ha,ha tine Becali pasul?

Doar Dinamo-Negoita poate...

chris_bu67
chris_bu67  •  17 Iunie 2017, 17:46
Postat de John Milne pe 17 Iunie 2017, 16:27

Am vazut . Eu am avut 24 hrs ban .

Tu ești banat pe viață,prostia nu are leac,ești geamăn cu bakunin liderul idi@ților

Vezi toate comentariile (57)
Comentează