FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

EXCLUSIV CFR Cluj, al doilea transfer pentru Champions League! Petrescu betonează ofensiva

Campioana CFR îl va aduce pe atacantul slovac Jakub Vojtus (26 de ani). Acesta se află acum la Cluj, unde va efectua vizita medicală.
Campioana CFR îl va aduce pe atacantul slovac Jakub Vojtus (26 de ani). Acesta se află acum la Cluj, unde va efectua vizita medicală.

Articol de - Publicat luni, 24 august 2020 21:20 / Actualizat luni, 24 august 2020 21:45

Campioana CFR îl va aduce pe atacantul slovac Jakub Vojtus (26 de ani). Acesta se află acum la Cluj, unde va efectua vizita medicală. 

Jakub Vojtus a evoluat sezonul precedent la Academica Clinceni. În acest moment este liber de contract și va semna cu campioana României, dacă totul decurge bine la vizita medicală. Atacantul va încasa un salariu lunar de 8.000 de euro.

Vojtus este al doilea vârf pe care CFR îl aduce în această vară, după croatul Gabriel Debeljuh (23 de ani). Acesta a fost transferat de la Hermannstadt, în schimbul sumei de 250.000 de euro, și a fost deja trecut pe lista UEFA. 

CFR Cluj este al treilea club din România pentru care evoluează Vojtus, după Universitatea Cluj și Academica Clinceni.

550.000 de euroeste cota lui Jakub Vojtus, conform transfermarkt.de

EXCLUSIV CFR Cluj, al doilea transfer pentru Champions League! Petrescu betonează ofensiva
Jakub Vojtus

Dan Petrescu cere întăriri

După victoria din prima rundă, 2-1 cu Clinceni, Dan Petrescu a anunat că vor urma achiziții importante în Gruia: „Sunt posturi unde am nevoie de jucători, ceva nou, fresh. Sunt 3 posturi clare. Trebuie să mai vină jucători noi, iar unii să plece. Mereu mi-am dorit bătaie pe locuri, 2, chiar 3 pe loc. Nu știu dacă a fost ceva cu Alibec. Îmi place de el ca jucător, dar nu știu mai departe”.

Urmează Alibec la CFR?

Dan Petrescu a adus doi atacanți, dar principala țintă rămâne Denis Alibec. CFR a oferit un milion de euro pentru atacantul Astrei. E o propunere în plus după acelea pe care le-au înaintat Gaziantep și Samsun. Denis, mama lui, Coman și Andone vor să se facă transferul, patronul Ioan Niculae îi ține pe toți în suspans. Detalii AICI!

VIDEO. Dan Petrescu, anunț vital înainte de duelul de foc cu Dinamo Zagreb

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CLINCENI - CFR CLUJ 1-2. Dan Petrescu anunță schimbări masive în lot: „Unii trebuie să plece”

Mihai Stoica a început scandalul cu CFR Cluj: „Intervenție regulamentară doar în MMA! Abia aștept să aud cum vrea Petrescu VAR”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
117180969237501
Alexandru Tomescu  •  25 August 2020, 16:45
Postat de prazburg1948 pe 25 August 2020, 00:21

Ai incredere in "tata Dan"? Vezi ca Dan Penalty e roman, ai mancat de pe jos? Ce e romanesc parca nu e bun. Ti-am transmis ceva mai inainte, stiam ca o sa intri sa comentezi dar prietenii de la gsp mi-au sters comentariul. Zicea ceva de genu ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bratia2003
bratia2003  •  25 August 2020, 11:06

Nu sunt specialist in "betoane" dar cred ca ofensiva nu poate fi betonata. Poate ai vrut sa zici - apararea.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 August 2020, 10:21

DEspre Deac ...il stiu de cand fugea la DEj prima data cand l-a us Dorinel MUnteanu in echipa , sa fie si unul local pentru ca era invadat orasul de suporteri dornici sa bata Bucurestiul la fotbal ! Fuea baiatul dar nu ca TUrma cu capul in Pamant ....Fugea cu , Capul Sus ! Asta era atuul Lui ! Privea in stanga si dadea pasa in Dreapta ! Multi antrenori nu au stiut sa-l valorifice!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează