FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV » CFR Cluj pregăteşte transferul verii: Ciprian Deac se întoarce în Gruia!

Ciprian Deac se întoarce la CFR
Ciprian Deac se întoarce la CFR

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 18:17

UPDATE Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, a confirmat la Fotbal Club, pe Digi Sport, interesul pentru Deac: "Îl vrem pe Deac, o revenire ar fi foarte bună şi pentru noi, dar şi pentru el. Mai trebuie să mai facem vreo două transferuri şi avem lotul complet pentru sezonul viitor".

”Vişiniii” au ajuns la un acord cu Schalke pentru transferul internaţionalului român. Iuliu Mureşan se întîlneşte mîine cu cel mai bun mijlocaş stînga din Liga 1 pentru a parafa mutarea


Ciprian Deac (26 de ani), cel mai bun mijlocaş stînga din Liga 1 în sezonul recent încheiat, se pregăteşte de o revenire în Gruia. CFR a obţinut acordul celor de la Schalke pentru un transfer al internaţionalului român. Paszkany va plăti 700.000 de euro, iar germanii vor păstra 40 la sută din drepturile federative ale jucătorului. În urmă cu două sezoane, CFR îl ceda pe Deac la Schalke pentru 3 milioane de euro.

Mîine, Iuliu Mureşan se va întîlni cu Deac, la Cluj, pentru a pune la punct detaliile financiare ale contractului jucătorului. Cel mai probabil, Ciprian va semna un angajament valabil pe două sezoane şi va evolua pe banda dreaptă a clujenilor. Dacă mutarea se concretizează, CFR va perfecta al treilea transfer al verii după portarul Mario Felgueiras (Braga) şi mijlocaşul stînga Diogo Valente (Academica).

În echipa campionatului 2011-2012, realizată de Gazeta Sporturilor pe baza cifrelor oferite de Instat Football, Ciprian Deac a fost cel mai bun mijlocaş stînga, peste Sînmărtean sau Tănase.

Cum va arăta CFR-ul în noul sezon
Felgueiras - Lionn, Cadu, Maftei, Camora -  Valente, G. Mureşan, B. Sare, Deac - Sougou - Kapetanos

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (141)
albusibiu
albusibiu  •  30 Mai 2012, 11:55
Postat de re.organizatoru pe 30 Mai 2012, 05:53

Asta a zis Becali catre MM cand a aflat ca putea sa-l ia pe Grozav de la Standard si coana i-a zis ca n-avem nevoie de copii de mingi, despre Deac no coment dar nu-l poate lua cfrul, sunt f.slabi din pdv financiar, nu vor sa cheltuie mai mult de 4-500.000 pe semnaturi, Valente e foarte slab, rezerva 100%, Felgueiras bunicel. Per total cfr foarte slabi, de nivelul Astrei,Tg Mures, Mediasului. Andone face diferenta. De oriunde un calduros NUMAI "U"!!!!!!!

500.000 de euro? Ce chestie. Inca 20.000 de litri de sange si sunt exact 600.000 de euro, adica suma pe care voi o datorati Statului. La anul jucati pe stadionul din Floresti, asa-i? :)))

motocfr
motocfr  •  30 Mai 2012, 09:35
Postat de bandoleros pe 29 Mai 2012, 18:29

ba ce se intampla cu fanii dinamo si rapid? slabuta prezenta lor pe paginile gsp!

pai aia de la dinamo is 300 cu totul :))) e greu sa fie 300 la stadion si tot 300 si pe net ca is obositi baietii de la atata latrat la luna . ca doara n-or fii aia 300 de spartani din film

motocfr
motocfr  •  30 Mai 2012, 09:19
Postat de biancorossi pe 29 Mai 2012, 23:55

de acord cu tine. numai U sa fie. dar totusi, ce parere ai despre subiectularticolului? despre transferul lui deac?

fii bland cu el ..... cu organizatoru asta .. ma refer .... nu-i cere mai mult decat poate sa duca :)) atata poate saracu . e un pinguin nenorocit fugit de la scoala si care se refuleaza pe gsp.

Vezi toate comentariile (141)
Comentează