FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR merge din nou la TAS! Care este cererea clujenilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 20:42

CFR Cluj se află în acest moment în insolvență, dar șefii clubului susțin că săptămâna viitoare echipa va ieși din insolvență și își doresc să meargă în cupele europene.

Conform regulamentelor FRF, CFR Cluj nu va putea juca anul viitor în cupele europene, chiar dacă se va clasa pe una dintre primele 5 poziții în Liga 1. Ardelenii nu vor însă să audă de așa ceva și sunt gata să meargă din nou la TAS.

Aceștia vor ca Tribunalul Sportiv să decidă dacă au dreptul sau nu să joace în cupele europene.

CFR Cluj a mai fost la TAS și pentru cazul depunctării! Echipei ardelene i s-au luat la începutul sezonului 9 puncte din cauza neachitării datoriilor către diverși creditori și jucători. TAS a decis ca CFR să rămână doar cu 6 puncte de penalizare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fibra
fibra  •  17 Martie 2017, 23:32

Intai sa iasa prin decizia tribunalului din insolventa.Si acum o saptamana erau siguri si a aparut Joma. Apoi pot merge si la TAS, cam fara sansa de a primi drept de joc in Europa mai devreme,incalcand regulile UEFA.

demolarii
demolarii  •  17 Martie 2017, 23:31
Postat de bufnila pe 17 Martie 2017, 21:32

Ei spera ca sunt reguli speciale pentru ei. Ei spera sa fie dezavantajata o echipa care nu a incalcat regula repectiva ca sa li se faca lor loc. Te mira cumva?

Pai lor le-a promis Gigi sa schimbe numele ca sa nu se prinda UEFA ca-i CFR. A zis ca da de la el denumiri ca Sportul, Sporting sau Steaua Cluj. Daca nu merge le-a propus Helmuth sa ia pe UTA, Gloria, Ceahlau, Progresul sau Panduri la Cluj ca sa-i deruteze. Ce sa faca si Muresan? Se da in spectacol cum poate.....

bufnila
bufnila  •  17 Martie 2017, 21:32
Postat de dinamo_fan pe 17 Martie 2017, 21:00

daca Dinamo care a iesit cronologic cu vreo 5 luni inaintea lor (raportat la sezonul urmator) nu a primit dreptul...ei la ce spera ?

Ei spera ca sunt reguli speciale pentru ei. Ei spera sa fie dezavantajata o echipa care nu a incalcat regula repectiva ca sa li se faca lor loc. Te mira cumva?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează