FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV "Cîinii" se fac de rîs » Dinamo vrea un jucător din Liga 1, dar îi oferă un salariu mai mic decît echipele de la retrogradare

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 10:08

Dinamo a ieșit din insolvență, dar în continuare clubul nu oferă salarii atractive pentru jucătorii pe care îi vrea și vrea să aducă doar jucători liberi de contract.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie despre interesul "cîinilor" pentru Sergiu Hanca, jucător liber de contract după despărțirea de ASA Tg. Mureș.

Cu toate că au ieșit din insolvență, dinamoviștii nu îi oferă jucătorului de 23 de ani un salariu impresionant. Dinamoviștii i-au propus lui Hanca un contract în valoare de 3.500 de euro pe lună, plus un bonus 250 de euro pentru fiecare meci jucat și tot 250 de euro pentru fiecare punct obținut, potrivit surselor Gazetei Sporturilor.  

Astfel, Dinamo, echipa de pe locul 3, îi oferă un salariu mai mic decît Petrolul, FC Voluntari și Chiajna, formații aflate în lupta pentru salvarea de la retogradare.

Citește în ediția tipărită sau în varianta digitală ce salarii i-au propus lui Hanca cele trei cluburi și ce ofertă atrăgătoare are din străinătate.

 Alte subiecte exclusiv print de azi:

» Reghecampf rîde de rivale: "Steaua şchioapătă, vine Reghe şi începe să bată tot! Ha, ha, ha!"

» Vlad Dragomir, marea speranță a României, dezvăluie într-un interviu EXCLUSIV GSP ce i-a spus Wenger imediat după ce a semnat cu Arsenal

» Lista lui Iordănescu: selecționerul vrea 9 fotbaliști de la Steaua în cantonamentul "naționalei"!

» Elhamed cerut înapoi la Dinamo: în ce condiții s-ar putea întoarce în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (97)
mandpv964
mandpv964  •  07 Ianuarie 2016, 10:45

Amice zecs , nu e vb de cat ar cere Zoubir ci de cat ar trebui sa plateasca dínamo clubului Petrolul! Aici tre sa recunosti ca e problema, dínamo n-are domne bani, ce dreaqu visati la caí verzi si sampanii Moet!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  06 Ianuarie 2016, 02:56

Sa-i dea intelectualul rafinat Gigi Becaii 10 mii/ luna daca e asa bun !

crisangrg
crisangrg  •  06 Ianuarie 2016, 00:20

Sa participi intr-o luna la 6 meciuri pot intelege. Dar cum naiba din alea 6 meciuri sa iei 10 puncte, jucand 10 meciuri si astfel sa castigi 7500...da-o-n colo de treaba!

Vezi toate comentariile (97)
Comentează