FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Cine e Andrei Vlad, portarul rebel care le-a învrăjbit pe CS U și FCSB, alegând o suspendare enormă decât să mai stea la Craiova + Reacția lui Becali: "Nu risc nici pentru Iașin!"

Articol de , , - Publicat vineri, 30 iunie 2017 16:09

Scandalul momentului în Liga 1 îl are în prim-plan pe Andrei Vlad, portarul de 18 ani care și-a rupt contractul cu CS U Craiova și a fugit de la club, asumându-și acum o suspendare între 16 și 24 de etape. Decizia lui este o premieră pentru un fotbalist din România!

GSP.ro face un portret al puștiului rebel originar din Târgoviște, care i-a impresionat inclusiv pe scouterii lui United, și oferă o explicație pentru gestul lui, din informațiile adunate de la oamenii din fotbal: 

COMPARAT CU NEUER!

831502 andrei vlad3

Vlad a impresionat lumea fotbalului pe 7 mai, la primul lui meci ca titular în Liga 1, când a apărat senzațional în partida lui CS U cu Viitorul (0-1), meci în care gazdele au fost acuzate pentru faptul că au introdus rezervele. El a primit nota 7 în caseta tehnică din Gazetă.

Antrenorii de la juniori îi identificaseră însă potențialul uriaș cu mult timp înainte. "Talent remarcabil! Unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai României în momentul de față. Putem spune că are multe din Neuer, iar comparația nu e prea exagerată" sună caracterizarea făcută de aceștia. 

Vorba despre Vlad s-a răspândit, iar în culise a început războiul pentru semnătura lui între agenții de jucători. 

RECOMANDAT DE SCOUTERII LUI UNITED

Scouterii lui Manchester United au anunțat agenția de impresariat Stellar, una dintre cele mai mari din lume, care îl are sub contract inclusiv pe Gareth Bale, că există un interes din partea clubului pentru Andrei Vlad și că ar trebui să-l contacteze pe jucător pentru a-l reprezenta. 

Stellar Group nu a considerat că fotbalistul e o prioritate și a trimis recomandarea mai departe, către agenția de impresariat Impact, pentru care lucrează și agentul român Florin Manea. Familia jucătorului a refuzat însă să lucreze cu fiul lui Nicolae Manea, alegând varianta Anamaria Prodan. 

Impact a recomandat către United un alt portar, așa că pista Anglia pare deocamdată închisă pentru Vlad. 

DATORII LA BĂNCI, 300 DE EURO SALARIU

Aflat la finalul junioratului, Vlad a condiționat prelungirea contractului de o mărire substanțială de salariu. El câștiga 1700 de lei pe lună, aproximativ 350 de euro.

Apropiații portarului au confirmat pentru GSP.ro că tatăl lui s-a dus la negocierile cu oltenii plângându-se că are datorii la bănci. Ieri, Marcel Popescu, președintele CS U, a formulat altfel: "tatăl copilului ne-a zis că are datorii la cămătari"

Suma propusă de craioveni a fost respinsă de familia Vlad. Andrei ar fi fost obligat automat să semneze pe cel puțin 3 sezoane cu CS U Craiova, dacă ar fi acceptat oferta, fiind la final de juniorat.  

GIGI BECALI: "NU-L IAU, Steaua nu riscă pentru un copil"

 Scandalul a izbucnit după ce au apărut informații că Anamaria ar urma să-l direcționeze pe Vlad la FCSB. Craiovenii au pornit atacurile, prin Marcel Popescu. Acesta a avertizat că orice club care semnează cu fotbalistul în situația actuală riscă două mercato interdicție la transferuri.

Varianta Vlad la FCSB e plauzibilă, având în vedere că roș-albaștrii au mare nevoie de încă o soluție pentru postul U21, iar pistele Moruțan, Florinel Coman și Nedelcu sunt picate în acest moment. 

Pentru portar există însă interes și din străinătate, cluburi dispuse să-l aștepte jumătate de sezon sau un an, până-și ispășește suspendarea, doar pentru a pune mâna pe el gratis. 

Contactat telefonic de GSP.ro pentru a comenta în premieră subiectul, Gigi Becali a declarat: 

"Cum să-l transfer? Sunt doar invenții. Nu-l vrea niciun Dică. Și nici dacă l-ar vrea, nu poate să-l aibă. Nici dacă se dă peste cap. Nu poți să-l iei. Nu se face așa ceva. Dacă îl transferăm, primim interdicție la transferuri timp de 2 sezoane. Steaua nu riscă pentru un copil să nu facă transferuri. Ce, el e Iașin? Nici Lev Iașin dacă era, nu-l aduceam!". 


"Familia lui are ceva probleme cu cămătarii din Târgoviște. A venit să ceară niște bani de la club. E o problemă mai delicată. Dacă se probează că Steaua a contribuit din umbră la această acțiune, vor fi sancțiuni" Marcel Popescu, președinte CS U Craiova, la TV Dolce Sport

"Jucătorul a reziliat contractul unilateral cu CS U Craiova. E pentru prima dată în România când se întâmplă așa ceva. Eu nu am permis nicio măgărie in contractele jucătorilor mei, de aceea mi s-a dus renumele. Nu am acceptat clauze. Steaua nu-l vrea pe Andrei Vlad. Va semna cu o cu totul și cu totul altă echipă"  Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, la TV Sport ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
xavi-
xavi-  •  01 Iulie 2017, 13:31

Iauzi hal de explicatie :"Jucătorul a reziliat contractul unilateral cu CS U Craiova." Adica un jucator daca vrea sa merga undeva isi poate rezilia contractul unilateral ca asa vrea muschiul lui si al impresarului,nu?Adica de ce dea o echipa unei alte echipa o suma de transfer cand impresarul poate sa primeasca jumate din suma aia daca il aduce liber de contract,corect?Deci Ana Maria Ghiolban l-a sfatuit sa nu se mai prezinte la antrenamente?Asta-i fantastic de proasta!

187070598433449
Jerpelea Marius  •  01 Iulie 2017, 01:40

A aparat foarte bine cu Viitorul.... acesta este indiciul ca este un fotbalist bun ? Imi vin cel putin 20 de promitatoare talente in minte, asa ca nu cred ca pustiul merita atentie . Lasati-l sa-si vada de drum, la Craiova joci cu sufletul, altfel nu ai ce cauta in oras.

antalmihai
antalmihai  •  30 Iunie 2017, 21:19
Postat de Soos Vilmos pe 30 Iunie 2017, 18:41

O alta mizerie in care dirijor este aceasta persoana numita prodan.

ar fi putin spus! asteia,prodanca , ***,***! O rusine! impresara,!!!? ptiu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează