FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Condiția pusă de FC Botoșani pentru a-l aduce înapoi pe Golofca

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 19:16

Gigi Becali nu l-a iertat pe Cătălin Golofca pentru viața extrasportivă pe care mijlocașul a avut-o din momentul în care a ajuns în București. L-a criticat public pe acesta, i-a reproșat și față în față derapajele pe care le-a avut, iar Nicolae Dică l-a scos din lot la ultimele meciuri ale FCSB-ului.

Se vorbește tot mai mult despre o despărțire a fotbalistului de FCSB în această iarnă. FC Botoșani agrează ideea de a-l aduce înapoi pe Golofca, însă condiția este clară.

Surse GSP.RO susțin că moldovenii ar accepta ca Golofca să joace din nou la Botoșani, însă doar dacă FCSB îl cedează gratis.

Oricum Golofca nu mai poate juca la alt club în afara FCSB-ului și Botoșaniului în România, având meciuri oficiale în acest sezon pentru ambele formații.

Cătălin Golofca (27 de ani) a ajuns la FCSB în acest sezon, pentru 400.000 de euro și 60% dintr-un eventual transfer, și a avut 9 apariții în tricoul roș-albaștrilor în Liga 1, fără să marcheze.

"Mi-a trimis cineva un filmuleț pe Whatsapp, e ușor acum cu tehnologia asta! Era Golofca cu băutură, nenorociri. Noi aveam meci cu Sporting și el era prin cluburi. Cred că are ceva la cap. L-am ciondănit și la tv, și față în față, să vedem dacă înțelege"   Gigi Becali, la TV Pro X

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (26)
silviu74
silviu74  •  15 Octombrie 2017, 17:58

*** ***, cand l-ati vândut stelei ati fost cu nasul pe sus cu sume imense, acum dupa ce ati luat banii veniti ca milogii si il cereti gratis!!! E prost Becali daca vi-l da, mai bine la Steaua 2 cu el !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainelup
cainelup  •  15 Octombrie 2017, 11:23

Mai nea Gigele, matale l-ai luat pentru ca ii daduse gol lui Dinamo, de parca asta ar mai fi vreo scofala in zilele astea. La ce criterii de selectie au achizitiile tale, esti suficient de norocos.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  15 Octombrie 2017, 08:36

nea gigi nu tiai pus antrebare ca atatea jucatori cu rndament bun la alte echipe la voi iati angropat???????? te aiureste mm sau staful fie el reghe sau dica BA din toti nici unul?????? dai o pauza lui mm stafului ca dica se crede ANTRENOR

Vezi toate comentariile (26)
Comentează