FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV

EXCLUSIV Conflict deschis pe teren între Alibec și MM Stoica: "“Lasă-ne, bă, dracu’ în pace!” » Motivele disputei și reacția lui Gigi Becali

Articol de , - Publicat luni, 11 septembrie 2017 11:57

Meciul Viitorul - FCSB 1-0 a aprins spiritele în vestiarul echipei antrenate de Nicolae Dică. Sursele GSP au povestit că, în timpul partidei, directorul sportiv Mihai Stoica i-a strigat lui Denis Alibec de pe banca de rezerve: “Coboară, bă, să iei mingea!”.

Nervos, căpitanul echipei s-a oprit din alergare și i-a răspuns pe un ton foarte ridicat: “Mai, lasă-ne, bă, dracului în pace!”.

Dialog dintre cei doi a continuat și la final.

Mihai Stoica i-a reproșat lui Alibec “tupeul nesimțit” pe care îl are, în timp ce atacantul l-a înfruntat, spunându-i că stilul de joc al echipei este unul care nu-i convine și că rezultatele proaste vor continua în acest ritm.

Contactat de Gazetă, George Becali a confirmat disputa verbală dintre cei doi.

"MM a țipat la Alibec și i-a zis «Denis, vino la primire!», iar Alibec i-a răspuns «Lasă-mă! Ce, știi tu mai mult fotbal ca mine!?» Atât a fost. După aceea și-a cerut scuze Alibec. Nu e nicio problemă la echipă. Are dreptate Denis. El știe mai mult fotbal ca MM, că e fotbalist”, a declarat finanțatorul clubului.

Pentru evoluția din meciul cu Viitorul, Alibec a primit nota 4 în Gazeta Sporturilor, a doua cea mai mică după Denis Man, notat cu 3.

Nu se suportă de la început

Discuția aprinsă de la Ovidiu confirmă faptul că relația dintre Mihai Stoica și Denis Alibec este ca și inexistentă. Potrivit surselor GSP, căpitanul FCSB nu îl simpatizează pe directorul sportiv, bănuindu-l că este cel care îi furnizează finanțatorului George Becali informații despre lucrurile petrecute în vestiar.

În mandatul lui Reghecampf, Alibec avea o relație excelentă cu antrenorul, însă îl ignora pe Mihai Stoica. “Dacă am nevoie să vorbesc cu tine sau cu patronul, vorbesc direct. Nu am nevoie de unul care să țină legătura între noi și conducere”, i-a spus atacantul antrenorului.

Tensiunea dintre cei doi a fost declanșată în decembrie 2016, atunci când George Becali l-a cumpărat pe Alibec de la Astra, oferindu-i numărul 7 și banderola de căpitan.

În ciuda deciziei patronului, Mihai Stoica a declarat pentru ProTV: “Avem deja lider. Numele lui este Pintilii”.

Gigi i-a luat partea jucătorului. Cine e vinovat în conflictul Alibec - MM Stoica?

Atacantul
Directorul sportiv
Citește și: MM Stoica surprinde după scandalul cu Alibec și îl "înțeapă" pe Gigi Becali: "Când patronul iese și îi dă dreptate public, îndoiala dispare"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  14 Septembrie 2017, 12:25

ati spus ba odata, acum terminati dinamovisti de doi lei.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  13 Septembrie 2017, 07:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

121977924980296
Marinescu Johnny  •  13 Septembrie 2017, 00:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează