FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Continuă tensiunile la FC Voluntari » Antrenorii nu sunt lăsați să pregătească echipa + mesajul conducerii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 10:15

După ce s-a salvat la limită de la retorgradare, câștigând la penalty-uri barajul contra Chindiei Târgoviște, lucrurile la FC Voluntari sunt extrem de tensionate.

Conducerea clubului ilfovean a decis să-i întrerupă contractul lui Adi Mutu,
dar Victor Naicu, antrenorul principal din acte, și secundul Daniel Florea sunt într-o situație complicată, iar cei doi nu sunt lăsați să-și desfășoare atribuțiile din fișa postului. Celor doi nu li s-au reziliat contractele pentru că șefii ar trebuie să le achite despăgubiri importante, dar nici nu li se permite să conducă antrenamentele.

Potrivit surselor GSP.RO, cei doi s-au prezentat zilnic la baza de pregătire, dar au fost interziși. Conducerea celor de la FC Voluntari le-a transmis celor doi că noul manager general, Ioan Andone, le va delega noi atribuții. Naicu și Florea mai au un an de contract cu echipa din Voluntari.

De două zile, Daniel Oprița este cel care conduce antrenamentele echipei din Ilfov.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
114152442549886
George Iova  •  27 Iunie 2018, 21:55

Locul echipei fantoma FC VOLUNTARI ESTE ÎN LIGA A. DOUA

129927151062344
Marian Nuta  •  27 Iunie 2018, 17:07

O reclamație la forurile europene. Poate așa retrogradeaza in sfârșit acolo unde le e locul

rocky2
rocky2  •  27 Iunie 2018, 11:20

In ce cloaca s-a bagat Andone...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează