FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

UPDATE EXCLUSIV Dan Alexa și-a reziliat contractul cu Dunărea Călărași și e gata să meargă la Astra! Costel Enache n-a fost prezent la reunirea giurgiuvenilor

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 16:32

Dan Alexa (39 de ani) și-a rupt astăzi contractul cu Dunărea Călărași și ar putea merge la Astra. Formația giurgiuveană a avut astăzi, de la ora 16:30, reunirea pentru noul sezon competițional, însă antrenorul Costel Enache (46 de ani) n-a fost prezent.  

update 18:10

Dani Coman, în continuare președinte al giurgiuvenilor, a confirmat informațiile conform cărora Enache este out din funcția de antrenor:„ Costel Enache își va rezilia joi contractul. Dan Alexa? Este una dintre opțiuni”. 

Știrea inițială

Ședința de pregătire a giurgiuvenilor a fost condusă de secunzii lui Enache, Ionuț Boșneag și Cătălin Munteanu.

Sursele GSP susțin că tehnicianul Costel Enache n-ar mai vrea să continue la Astra și ar fi plecat deja de la club. Înlocuitorul antrenorului va fi cel mai probabil Dan Alexa, care tocmai și-a reziliat contractul cu Dunărea Călărași.

GSP.ro a anunțat de aseară că Dan Alexa ar putea prelua echipa giurgiuveană. 

Alexa a mai fost dorit de Ioan Niculae, dar antrenorul a refuzat din cauza contractului pe care îl avea cu formația călărășeană. Odată cu retrogradarea în Liga 2, misiunea de a-l aduce la o formație care luptă pentru play-off a devenit mult mai ușoară. Alexa ar urma să fie prezentat joi la Astra.

Primul antrenament al Astrei s-a desfășurat astăzi sub comanda secunzilor Cătălin Munteanu și Ionuț Bosneag, mâine urmând să fie anunțat staff-ul cu care se va aborda noul sezon.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Lazar, Nedelcovici
Jucători de câmp: Butean, Crișan, Bejan, Dima, Pires, Moise, V. Gheorghe, Roșu, Biceanu, Culda, Chiriac, Balaure, Dr. Gheorghe, Șerban, Llullaku, Alibec, Hambo, Găvîrliță

Nu s-au prezentat la reunire Filip Mrzljak, Florin Bejan și Mike Cestor, care nu vor mai face parte din cadrul echipei și din sezonul viitor. 

Programul echipei va cuprinde un turneu în Slovenia, începând cu 21 iunie.

Ionel Ganea, la Dunărea Călărași?

Pentru preluarea recent retrogradatei Dunărea Călărași este în cărți Ionel Ganea, 46 de ani, tehnician liber de contract. 

Acesta i-a mai pregătit pe călărășeni în sezonul 2015-2016 și e gata pentru prima experiență în antrenorat după despărțirea de ACS Poli Timișoara din 2018. 

Citește și:

10 informații despre Alexandru Tudor, șeful lui Becali la juniori: televizorul în portbagaj, „mândria de a fi nebun” și războiul cu siteurile cu cookies

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  12 Iunie 2019, 21:51
Postat de bigbolo pe 12 Iunie 2019, 18:14

Baga si Astra in B. Hai, Alexa, arata-ne ca poti!

Baga si pe Astra in b si sa vezi ca prodanca te duce la Dinamo

bigbolo
bigbolo  •  12 Iunie 2019, 18:14

Baga si Astra in B. Hai, Alexa, arata-ne ca poti!

star_bucuresti
star_bucuresti  •  12 Iunie 2019, 17:49

cum bah alexa sa ai nevoie de un amarat de egal,sa ai 1-0 in minutul 85 si tu sa pierzi? wtf?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează