FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

EXCLUSIV Altă schimbare la vârf la CS U Craiova: „Despărțirea trebuia să se întâmple” + după Cârțu, o altă legendă din Bănie poate veni la club

CS U Craiova se va despărți de managerul Silviu Bogdan //
CS U Craiova se va despărți de managerul Silviu Bogdan //

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2019 17:13

CS U Craiova se desparte de Silviu Bogdan, unul dintre cei mai vechi oameni din club. Fostul arbitru, acum în vârstă de 51 de ani, ocupa funcția de manager sportiv. Decizia de plecare ar fi fost a lui. 

Acesta ocupase înainte inclusiv funcția de manager al Centrului de Copii și Juniori, iar anunțul plecării sale a fost furnizat sâmbătă de site-ul 3minute.net.

Azi, Silviu Bogdan a confirmat pentru GSP.ro plecarea sa de la Craiova:

Este o decizie luată după mai mult timp de gândire, e o hotărâre personală care mă privește, nu vreau să intru prea mult în detalii. Am lucrat cu profesioniști la acest club, iar despărțirea este grea. Dar trebuia s-o fac, am motivele mele.

Trebuie să recunosc, dacă n-am reușit sa l conving pe nea Ilie Balaci, Dumnezeu să-l odihnească în pace, să vină la club, l-am propus pe Sorin Cârțu, iar el ar putea veni în funcția de manager general la club, să se ocupe și de centru de juniori. Are o experiență vastă și este un nume respectat care va atrage alte nume de legendă alături de această grupare”, a declarat Silviu Bogdan. 

Bogdan a descoperit numeroși tineri de valoare

Printre tinerii promovați de Silviu Bogdan în Bănie se numără Vladimir Screciu, vândut pe 2,2 milioane la Genk, Andrei Vlad, Valentin Mihăilă, Borța, Stephan Drăghici, Andrei Burlacu, Ștefan Vlădoiu sau Raoul Baicu. 

După Cârțu, se întoarce și Silviu Lung? 

Sorin Cârțu va fi noul manager general al lui CS U Craiova, iar Silviu Lung senior  i s-ar putea alătura în club, afirmă sursele GSP.ro. 

Vezi și: Surpriză de proporţii! Sorin Cârţu, înapoi la CS U Craiova » Prima reacție a lui Cârțu + Ce se întâmplă cu Devis Mangia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
865649993470573
Ionutz Dorian  •  11 Martie 2019, 03:52

Bai mascaricilor de la gsp , daca tot scrieti un articol documentativa inainte. Draghici a fost descoperit la Scoala de Fotbal Ardealul, Burlacu la FC Botosani, asa ca ce draq a descoperit rasul de Silviu Bogdan. PS: cei doi de mai sus au fost transferati la Craiova la indemnul lui Gheorghita Geolgau.

207979096630676
Popirlan Ionel  •  10 Martie 2019, 23:46

neacreditatilor,***...dixit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  10 Martie 2019, 20:59
Postat de fanucraiova48 pe 10 Martie 2019, 18:11

Nea Ilie Balaci nu a venit pentru ça a stiut ça acest club este o clona , si nu a vrut sa se manjeasca cu voi si cu rotarel un tepar mai mare ça mitichelu

Voi l-ați omorât ma în barul lui mititelu!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează